JAVNI PREVOZ: Maraton menja režim saobraćaja u Beogradu
Foto: Beoinfo

Manifestacija

JAVNI PREVOZ: Maraton menja režim saobraćaja u Beogradu

Beograd -
Zbog održavanja 26. Beogradskog maratona od subote u ponoć do nedelje u 19 časova obustavlja se saobraćaj u velikom broju ulica u Beogradu

BEOGRAD - U Beogradu će sutra biti izmenjen režim saobraćaja zbog održavanja 26. Beogradskog maratona.

Kako je objavljeno od ponoći do 19 časova obustavlja se motorni saobraćaj u ulicama: Kolarčevoj, Terazije i Kralja Milana, kao i deo Trga Nikole Pašića prema Terazijama.

Od ponoći do 17 časova, obustavlja se motorni saobraćaj u ulicama: Prizrenskoj i u delu Balkanske ulice (od Prizrenske do Kraljice Natalije), kao i saobraćajnicama u zoni otvorenog tržnog centra "Novi Beograd". Od dva do 10.30 časova obustavlja se motorni saobraćaj u Ulici arhiepiskopa Danila. Od tri do 11 časova zabranjuje se saobraćaj svim vozilima u Dečanskoj ulici, na delu od Nušićeve do Trga Nikole Pašića, na Trgu Nikole Pašića, u Bulevaru kralja Aleksandra, od Kneza Miloša do Beogradske ulice, i u Resavskoj, na delu od Krunske do Bulevara kralja Aleksandra. Od devet do 11 časova zatvara se za motorni saobraćaj Ulica Takovska, od Svetogorske do Kneza Miloša, i Ulica kneza Miloša, od Takovske do Nemanjine ulice. Ulica kneza Miloša, na delu od Bulevara kralja Aleksandra do Admirala Geprata (smer ka Nemanjinoj), ostaje zatvorena za saobraćaj do 16 časova. Od deset do 16 časova, za vreme prolaska takmičara, povremeno se zatvaraju za motorni saobraćaj sledeće deonice na trasi maratona: Bulevar kralja Aleksandra, Branka Krsmanovića, Cara Nikolaja II, Mekenzijeva, Trg Slavija, Nemanjina, Balkanska, Gavrila Principa, Pop Lukina, Brankov most, Bulevar Mihaila Pupina, od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle, Bulevar Nikole Tesle, Karađorđev trg, 22. oktobra, Vrtlarska, Ivićeva, Tošin bunar, Zemunska, Vojvođanska, Nehruova, u Jurija Gagarina kolovozna traka za smer ka Dr Ivana Ribara, na delu od Bulevara Milutina Milankovića do Dušana Vukasovića, Bulevar Milutina Milankovića, Milentija Popovića, Brankov most, Kraljice Natalije, Aleksandra Dubčeka, Bulevar Mihaila Pupina, u delu od Aleksandra Dubčeka do Bulevara umetnosti, Bulevar umetnosti, Bulevar Zorana Đinđića, u delu od Omladinskih brigada do Bulevara umetnosti, Bulevar Milutina Milankovića, od Bulevara umetnosti do Milentija Popovića, kao i svi prilazi trasi.

Od šest do 16 časova zabranjuje se saobraćaj u Ulici kraljice Natalije.

Iz Sekretarijata za saobraćaj Beograda mole građane da parkirana vozila blagovremeno uklone sa trase maratona.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track