VIDEO JECO, POGLEDAJ: Edin ti se brčka sa Marijanom u đakuziju!
Foto: Print Skrin

Švalerčina

VIDEO JECO, POGLEDAJ: Edin ti se brčka sa Marijanom u đakuziju!

Stars -
Sportista i balerina dobili su nagradu kao farmeri koji se najbolje poznaju i noć su proveli sami u hotelu gde su uživali u hrani i masažama

Edin Škorić i Marijana Leontijević završili su zajedno u đakuziju. Njih dvoje su dobili nagradu kao farmeri koji su se najbolje upoznali i noć su proveli sami u hotelu.

Veoma su se obradovali što su se konačno istuširali u pravom kupatilu, a uživali su i u đakuziju. Marijana je sve vreme bila u kupaćem kostimu, a nakon tuširanja, obukli su bade-mantile. Dok su Marijanu masirali, bilo je više nego očigledno da Edinu nije svejedno kada ju je video oskudno odevenu. Međutim, njih dvoje su se na kraju ipak našli zajedno u đakuziju gde su telo uz telo uživali u mehurićima i masaži.

Dok su Marijana i Edin uživali, Jelena Jovanović je prala suđe. Na imanju je Šeki Turković slavio svoj 60. rođendan, a Jelena nije učestvovala Jelena koja je odigrala uz nekoliko melodija, a potom se povukla u kuhinju gde je ribala prljave sudove. Verovatno jer je bila previše nervozna što je njen dečko Edin u hotelskoj sobi sa Marijanom i nije to mogla da sakrije.

Podsetimo, na imanju se priča da je Edin Škorić, iako je u vezi sa Jelenom Jovanović od početka farme, zbog koje je pevačicu ostavio dečko napolju, zaljubljen u balerinu. Zorica Marković je nedavno prokomentarisala da se iz aviona vidi da je odbojkaš zaljubljen u Marijanu, balerina je otkrila u intervjuu Ognjenu Amidžiću da gaji simpatije prema jednom farmeru, a šuškalo se da je to upravo Edin.

http://www.youtube.com/watch?v=rN5ey0cW81I
http://www.youtube.com/watch?v=hgvlbT48n4Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track