JELENA GOLUBOVIĆ: Kristalima se štiti od Karleušinih vradžbina
Foto: Marina Lopičić

Sumnja na crnu magiju

JELENA GOLUBOVIĆ: Kristalima se štiti od Karleušinih vradžbina

Stars -
Sami ste bili svedoci kada mi je Divna Karleuša na farmi rekla: Ti i tvoja porodica žete moliti da prestane. Tada nisam znala o čemu priča, a sada počinjem da shvatam, rekla je reditelja

Jelena Golubović, pobednica Farme 5, kristalima se štiti od crne magije, koju je na nju, kako tvrdi bacila cimerka iz rijalitija Divna Karleuša.

Naime, rediteljka je priznala da joj se dešavaju čudne stvari za koju smatra da su posledica crna magija.

"Otkad sam izašla sa farme, dešavaju se čudne stvari. Ne mogu da se oporavim, glas mi nestaje i ne mogu da pričam zbog čega sam krenula i na akupunkturu, ali mi ne pomaže. Pored svega toga patim i od nesanice, a moj rođeni brat ima strašne bolove u stomaku i lekari već mesecima ne mogu da utvrde o čemu se radi. Moja snajka koja nema nikakvih zdravstvenih problema sada ne može da reguliše pritisak. Sve to me je navelo da da pomislim da mi neko širi negativnu energiju, koja se u narodu zove crna magija. Sami ste bili svedoci kada mi je Divna Karleuša na farmi rekla: Ti i tvoja porodica žete moliti da prestane. Tada nisam znala o čemu priča, a sada počinjem da shvatam, rekla je Golubovićeva i dodala da se često seti situacije iz rijalitija kada joj je Divna pokidala ogrlicu sa biserima.

"Ona mi je tada pokidala lančić upravo sa kristalima protiv crne magije jer je bila ljuta zato što pevam pesme Cece Ražnatović, a ne njene ćerke. Iako je bila na jakoj struni, ogrlica se rasula, dok je običan končić na kojem je bila ikona Bogorodice sa Hilandara nije pukao. Ipak su to neki znaci. Neka joj služi na čast, a ja ću svoj glas izlečiti i okloniti sve zdravstvene probleme", rekla je rediteljka.

Divna Karleuša nije se javila pa nema mogućnosti da se čuje i njen komentar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track