Jelena Karleuša udarila ženu s detetom!
Foto: Nebojša Mandić

Ne poštuje saobraćajna pravila

Jelena Karleuša udarila ženu s detetom!

Stars -
Poznata pevačica izazvala sudar na uglu Šoline i Krupanjske ulice u naselju Dedinje i protiv nje je policija podnela krivičnu prijavu

JK - opasnost na putu.

Jelena Karleuša izazvala je sudar. Ona je juče ujutru svojim „mercedesovim“ džipom udarila u „ford fokus“ u kojem je bila tridesetjednogodišnja Ivana Lečovski iz Rakovice s malim detetom. Sve se dogodilo na uglu Šoline i Krupanjske ulice na Dedinju, pedesetak metara od Karleušine vile.

Pevačica se vraćala iz obližnjeg vrtića, gde je odvezla ćerke Atinu i Niku. JK nije ispoštovala saobraćajne propise, tačnije znak za ukrštanje sa putem sa prvenstvom prolaza i udarila je u drugo vozilo. Usput je oborila i pomenuti znak, koji označava blizinu raskrsnice na kojoj vozač mora da ustupi prvenstvo prolaza svim vozilima koja se kreću putem na koji on nailazi. Pevačica je očito to zanemarila. Ili ga nije ni videla.

Kada je Karleuša udarila u automobil kojim je upravljala Ivana Lečovski, obe su se uspaničile i izletele iz svojih vozila. Žena je bila izbezumljena od straha, pozvala je muža da odvede dete kući, a potom se on vratio na mesto nesreće.

Karleušin džip prošao je mnogo bolje od „fokusa“. Na njemu je vidljivo par ogrebotina, a šteta je procenjena na 80.000 dinara. Drugi automobil ostao je bez cele prednje strane, a šteta će biti procenjena naknadno.Ubrzo je stigla i policija, koja je bavila uviđaj i napravila zapisnik. Protiv JK podneta je odgovarajuća krivična prijava, mada ona tvrdi da će krivac tek biti utvrđen.

- Kada ste pre saznali i stigli? - začudila se JK kada je videla ekipu Kurira na licu mesta.- Odvezla sam decu u vrtić i krenula kući. Živimo pedeset metara odavde, vidite da sam u papučama. Ta žena je naišla iz poprečne ulice i sudarile smo se. Niko nije povređen, svi smo dobro. Niko neće podneti prijavu. Prvo mora da se utvrdi ko je kriv, pa će tada krivac platiti odštetu - rekla je JK.

Naša saznanja potvrdila je policija.- Ne možemo mnogo da vam kažemo, osim da se udes dogodio oko 9.30, kada je Jelena Karleuša išla Šolinom ulicom, a druga gospođa bila je u kolima s detetom i vozila je Krupanjskom ulicom. Sudarile su se i Jelena je oborila znak. Više ništa ne možemo da govorimo, pitajte njih.

Godinu dana bez dozvole

Direktor Komiteta za bezbednost Damir Okanović rekao nam je kakve kazne čekaju JK ako se ispostavi da je ona kriva.- Ukoliko je Jelena Karleuša kriva a žena i dete nisu povređeni, predviđena kazna je od 30.000 do 50.000 dinara, uz osam kaznenih poena i zabranu da upravlja vozilom od pet do 12 meseci. Ako je u nezgodi bilo ko povređen, pokrenuće se krivični postupak, koji može rezultirati sa godinu dana zatvora ili novčanom kaznom od 100.000 dinara.

Vidić: Kaj je opet šipu nekom?

Kada je na jednom portalu pročitao vest da je JK izazvala saobraćajnu nezgodu, Saša Vidić je na društvenoj mreži Tviter napisao: „Kaj je opet šipu nekom?“

Ivana Lečovski pored svog uništenog automobila
Ivana Lečovski pored svog uništenog automobila

Novinarka Kurira na mestu događaja
Novinarka Kurira na mestu događaja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track