JELENA MAĆIĆ: Šapić gej ikona sad ili nikad
Foto: Damir Dervišagić

O stajlingu u Plasu sa zvazdama

JELENA MAĆIĆ: Šapić gej ikona sad ili nikad

Pop kultura -
Najseksepilnije obučen je bio Aleksandar Šapić. On ako ne postane gej ikona posle ovoga nikada neće, rekla je šminkerka

Stilistkinja i šminkerka Jelena Maćić analizirla je za "Blic" TV magazin stajling učesnika "Plesa sa zvezdama". Kategorije su bile najluđi, najbolji, najseksi...

Ja nemam TV u kući, ali se o "Plesu sa zvezdama" informišem putem interneta. Kada igrate valcer bićete dosadni. Možda vam se zalomi kao što je leglo Leni Bogdanović, pa onda izgledate elegantno. Ako igrate tango stvarno neko može da vas upropasti kao što su to učinili Tamari Paunović. Samba i rumba dozvoljavaju otkačenost i tu možemo da tražimo ekstravaganciju. Mislim da nisu nađeni ljudi koji bi to adekvatno radili. Mi i nemamo tradiciju pravljenja kostima.

MILOJKO PANTIĆ I TANJA BOŠKOVIĆMilojko preživljava kao mačka deveti život. On je potpuno živnuo i tek će briljirati. Kada se sve ovo bude završilo vratiće se iz penzije i komentarisaće umetničko klizanje. Svi se bave samo nogama Tanje Bošković. Ta žena je jedna od najlepših i najzgodnijih glumica koje smo ikada imali. Ona je godinam bila zvezda mjuzikla. Od Tanje Bošković očekujem vrhunsko izvođenje, bez obzira na njene godine, jer je to njen teren.

NAJLUĐI STAJLING: Tamara Paunović je imala najluđi stajling. Ne znam kome je palo na pamet da joj stavi haltere. Neka je tango, ali nije mi adekvatno. Zna se u čemu se tango igra čak ako se i filmski predstavlja. Ne sećam se da sam u životu videla haltere i čarape. Inače Tamaru ne možete upropastiti, jer je ona toliko zgodna i lepa devojka. Međutim, halteri su bili potpuno neprimereni i potpuni promašaj.

NAJBOLJI: Lena je imala najbolji stajling.

NAJSEKSEPILNIJI: Najseksepilnije obučen je bio Aleksandar Šapić. On ako ne postane gej ikona posle ovoga nikada neće. Ja sam potpuno u šoku da je on pristao na ples. Bivši sportista i političar obuče kostim pa se još i razdrlji, a onda mu se sve tetovaže vide.

NAJOTKAČENIJI: Najotkačeniji stajling je imao Igor Lazić Nigor. Nosio je neke šalvare, a ne znam šta je igrao. Ma svašta ćemo mi da naučimo kroz ovaj ples sa zvezdama, a najmanje ćemo da naučimo tango, sambu i rumbu.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track