Jelena voli fudbalere: Ostavila bih Čupu da me zaprosi Tomić iz Partizana
Foto: Partizan, Kurir

Grobari glasali za Golubovićku

Jelena voli fudbalere: Ostavila bih Čupu da me zaprosi Tomić iz Partizana

Stars -
Poznajem Predraga Tomića, nekadašnjeg fudbalera Partizana. Kad bi me Predrag Tomić zaprosio, ostavila bih Čupu, rekla je pobednica Farme

Voli fudbalere.

Jelena Golubović, pobednica rijaliti šoua Farma 5, otkrila je da bi ostavila svog verenika Čupu Kalača ako bi je zaprosio fudbaler Predrag Tomić.

Naime, poudbalere Partizana u avionu "Turkiš erlajnsa" na redovnom letu od Beograda do Istanbula, čekalo je iznenađenje koje se za tili čas našlo u centru pažnje. Jelena Golubović zajedno sa svojim verenikom krenula je takođe ka Turskoj.

"Jelena, svaka čast na pobedi, glasao sam za tebe. U stvari svi smo glasali za tebe", rekao je fudbaler Partizana Vladimir Volkov.

"Baš mi je drago da putujemo zajedno, to je sudbina, evo i ja sam danas obučena u crno-belo. Čupa i ja idemo u Antaliju, pa posle toga u Izmir na odmor. Poznajem Predraga Tomića, nekadašnjeg fudbalera Partizana. Kad bi me Predrag Tomić zaprosio, ostavila bih Čupu", rekla je Jelena, a Čupi se nije svidelo što je čuo.

"Ajde, Jelena, da popijemo kafu, ostavi ljude na miru", bio je nervozan Čupo, a kada je pobednica Farme htela da pozove Tomića, njen verenik ju je opsovao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track