JELENA: Zorica je zlo, šta drugo kada je rodila sa 15! ZORICA: Meni je obraz čist!

Drugarice ne prestaju da se svađaju

JELENA: Zorica je zlo, šta drugo kada je rodila sa 15! ZORICA: Meni je obraz čist!

Stars -
Deset stvari vrtiš i krug jer si napamet naučila pa glumiš intelektualca, rekla je folkerka

Jelena Golubović i Zorica Marković od najbojih prijateljica pretvorile su se u ljute neprijatelje. Njih dve se svakodnevno svađaju i ogovaraju jedna drugu, pa je tako rediteljka danas okrivila folkerku da je ona ostavila otvorena vrata štale da bi svi nju okrivili.

Naime, celo jutro svi pričaju o Jeleni Golubović koja ne da da se zatvore vrata štale i boje se da će se životinje razoleti i da će svi biti krivi. Edin, Sloba i Sara su pokušali da je ubede da zatvori vrata jer je hladno i životinje se mogu razboleti, ali rediteljka nije htela ni da čuje i ostala je pri svome da je Proka mentor rekao da se vrata moraju otvarati.

Pošto su joj objasnili da je veterinarka glavna i da je ona rekla da je ovo vreme hladno za njih, rediteljka je okrivila Zoricu Marković da je ona ostavila otvorena vrata. "Zorica je bila pre mene i ona je ostavila namerno vrata da bi svi mene okrivili", rekla je Jelena.

"Ti si ludak. Debil jedan. Da se ja raspravljam sa budalom Ti više nećeš ući u štalu", vikao je Edin. "Što ti nisi zatvorila ako je Zorica ostavila. Što se mene tiče možeš uzeti nož i zaklati kravu. Veterinarka je rekla za ovako vreme sa promajom i dva minuta sve životinje će se razboleti", bio je iznerviran Marko.

Potom je Ekrem otišao kod Jelene i hrabrio je da je ona odlična za šou i da slobodno psuje. "Kako se kome digne, tako se istresa na mene. Zorica je namerno ostavila vrata. Koliko je to zlobna osoba, a to je tako kada rodiš sa 15 i ne završiš školu, pa si oklevetana od mase", pričala je Jelena.

Zorica Marković je potom ušla u sobu i pokušala da objasni rediteljki da joj neće uspeti da je izazove, ali je Golubovićka sve vreme držala začepljene uši.

"Ne možeš mene da izazoveš. Što god da uradiš, ja neću reagovati. Deset stvari vrtiš i krug jer si napamet naučila pa glumiš intelektualca. Ja se nisam skinula, nisam se k...ala, nisam kakila, nisam pila lekove... Ti si troje izbacila sa Farme jer su ti smetali - Divna Karleuša, Lepi Mića i tvoj voljeni Čupo. Navukla si Čupu, ali mene nećeš. Ti si meni i dalje negde draga. Jedina sam procenila da ima zrno dobrote u tebi. Nikada nisam jela da tebi nisam odnela. Postidećeš se svojih reči kada izađemo. Biće te sramota. Uzmi pare, ali ja ću izaći čistog obraza, a ti nećeš", rekla je Zorica.

http://www.youtube.com/watch?v=jKKjRaHPbBg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track