JEZIVA SMRT: Dvoje mladih smrskano u mercedesu

JEZIVA SMRT: Dvoje mladih smrskano u mercedesu

Crna Hronika -
Nišlije Dejan Stojev (24) i Katarina Stoičkov (20) poginuli kad se u njihov automobil zakucao „reno” Marine N. (25)

NIŠ - Tragedija!Dejan Stojev (24) i Katarina Stoičkov (20), oboje iz Niša, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć kod sela Rutevac, nedaleko od Aleksinca. Nesreća se dogodila kada je „reno laguna“, kojim je upravljala Marina N. (25) iz Aleksinca, udario u „mercedes“ za čijim volanom je bio Stojev, a saputnik Katarina Stoičkov.Lidija Pavlović, portparol niške policije, saopštila je da su u ovoj nesreći još dve osobe zadobile teške, a jedna lakše povrede.- Povrede opasne po život zadobila je Marina N. i ona je hitno prebačena u niški klinički centar. Teške povrede zadobio je i Aleksandar Đ. (21) iz Prokuplja, saputnik u „mercedesu“, a lakše je povređen četvrti putnik iz „mercedesa“ Dragan P. (20) - rekla je Lidija Pavlović.Prema informaciji iz niške policije, udes se dogodio kad je Marina N., koja je dolazila iz pravca Rutevca, izgubila kontrolu nad „lagunom“ i iznenada prešla na levu stranu puta, odakle je, iz suprotnog pravca, nailazio „mercedes“. Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je Marina N. vozila brzinom neprilagođenom uslovima puta, budući da je padala kiša koja se pri tlu mestimično ledila.Jedan od svedoka udesa, koji nije želeo da se fotografiše i nije želeo da mu se pominje ime, rekao je da je sudar bio neizbežan.- Put je vodio pored Južne Morave, a sudar se dogodio u jednoj ne tako oštroj krivini. Izgleda da je vozač „lagune“ zbog mraka i magle prekasno video „mercedes“. Pokušao je da zakoči, ali se zbog tankog sloja leda auto samo zaneo i praktično svom silinom zario u levu stranu „mercedesa“! Sudar je bio toliko jak da je motor „lagune“ nađen pedesetak metara od mesta udesa! Posle strahovitog praska začuli su se jauci preživelih. Vozač „mercedesa“ i devojka iz automobila na mestu su ostali mrtvi - ispričao je svedok.

Vozača „lagune” u komi čuva policija!Marina N., koja je vozila “lagunu”, nalazi se u komi i životno je ugrožena, saznaje Kurir iz Kliničkog centra u Nišu. - Sa višestrukim prelomima kostiju primljen je i Aleksandar Đ. iz Prokuplja, ali posle lekarske intervencije nije životno ugrožen - naveo je izvor Kurira.Inače, ispred bolnice dežuraju policajci, koji čuvaju Marinu od osvete besnih članova porodica nastradalih Dejana i Katarine.

1. „Reno laguna“ dolazi iz pravca Rutevca. Za volanom je Marina N. (25)2. Zbog prebrze vožnje, na jednoj krivini je ušla u levu traku, a onda je zbog magle I mraka prekasno videla da joj u susret dolazi „mercedes“ kojim je upravljao Dejan Stojev. U „mercedesu“ su i Katarina Stoičkov, Aleksandar Đ. i Dragan P.3. Marina N. pokušava da zakoči, ali zbog tankog sloja leda „reno“ se samo zanosi i onda svomsilinom udara u levu stranu„mercedesa"Dejan Stojev i Katarina Stoičkov ginu na mestu, Aleksandar i Dragan su povređeni. Povređena je i Marina N., koja je u komi prebačena u bolnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track