JEZIVA SMRT: Kamionom dvaput pregazio staricu!

JEZIVA SMRT: Kamionom dvaput pregazio staricu!

Crna Hronika -
Aleksandar A. (26) krenuo u rikverc i prešao preko Drage S. (79), a onda se odvezao kao da se ništa nije dogodilo

KRAGUJEVAC - Bezdušno!Aleksandar A. (26) kamionom je udario Dragu S. (79), dvaput prešao preko njenog tela, a zatim se mirno odvezao kao da se ništa nije dogodilo. Uhapšen je tek po prijavi građana, pola sata posle nedela koje je u početku poricao, da bi na kraju ipak priznao da je usmrtio nesrećnu ženu.Tragedija se dogodila u Ulici Ivana Cankara u kragujevačkom naselju Bresnica.- Aleksandar nije mogao da upali kamion, pa ga je u brzini pustio niz ulicu i verglao. Kad je startovao motor, ukočio je i ne gledajući u retrovizor krenuo u rikverc! Tad je udario Dragu, koja je prelazila ulicu, i kamionom prešao preko nje. Starica je vrištala, pokušavala je da dozove vozača, ali džaba. Umesto da izađe iz kabine i pomogne ženi, ludak je ubacio u prvu brzinu, krenuo napred, opet prešao preko bakice i svu je samleo. Mrtav ‘ladan je otišao, ali su ga prolaznici prepoznali jer živi u ovom kraju i policiji su rekli o kome je reč - ispričao je za Kurir očevidac događaja koji je želeo da ostane anoniman.Aleksandar se posle pola sata vratio na lice mesta, gde su ga napali okupljeni ljudi, a od linča ga je spasla policija.- Rekao nam je da nema pojma šta se desilo jer mu je kamion, navodno, ukraden. Upozorili smo ga da se za lažni iskaz ide u zatvor i on je tek tad priznao da je bio za volanom kamiona, koji je sakrio u susednom naselju Pivara - kazao je izvor Kurira.

Tragovi krvi na mestu nesreće
Tragovi krvi na mestu nesreće

Ilustracija: Branka Savković
Ilustracija: Branka Savković

Nema položeno za kamionPolicija je utvrdila da je Aleksandar duže vreme vozio kamion iako nikad nije položio ispit u kategoriji za upravljanje teretnim vozilima!

Očekivalo se da će nekog ubiti- Znali smo da će se ovako nešto kad-tad desiti. Aleksandar jednostavno nije sav svoj. Sklon je alkoholu i uvek je suludo vozio kamion - kaže jedan od Aleksandrovih komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track