JEZIVO: Policija joj preko FB javila za smrt sina

Doživela šok

JEZIVO: Policija joj preko FB javila za smrt sina

Tech -
Ane Lamb-Krejsi je nestalog sina tražila više od mesec dana, a onda je na svojoj FB stranici u porukama pročitala poruku od policije da joj je sin mrtav

Sin Ane Lamb-Krejsi Riki Krejsi iz Amerke nestao je bez traga u okrugu Klajton, a posle mesec dana čekanja i traganja policija je majku je o smrti sina preko Fejsbuka.

Naime, policija ju je obavestila o smrti sina preko Fejsbuka, ali je poruka završila u folderu "Other" koji ona nije proveravala pa je tek nakon mesec dana slučajno pronašla poruku i doživela šok. Prvo je mislila da je prevara ili neslana šala, ali nakon što je okrenula broj policije saopšteno joj je da je Riki mrtav.

Ana Lamb je besna na policiju zbog toga što su bili neprofesionalni i obavestili je o užasnoj vesti preko društvene mreže.

Njen sin je oboren kolima 21. januara i preminuo je na licu mesta, a vozač nije pronađen. Policija tvrdi da je pokušala da udje u trag broju telefona porodice ili adresi, međutim nisu uspeli. Oni su se dosetili da preko privatnog naloga zaposlenog u policiji obaveste porodicu.

Policija nije objasnila kako je uspela da pronađe Lamb-Krejsi porodicu na Fejsbuku, a ćerka Ane Lamb-Krejsi je izjavila za novinare "Mogu da pronađu kriminalce, a ne mogu da pronađu mene?"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja