JEZIVO PRIZNANJE: Kad vidim devojčice, ne mogu da se obuzdam!
Foto: Shutter.

Pedofil iz Leskovca saslušan u policiji

JEZIVO PRIZNANJE: Kad vidim devojčice, ne mogu da se obuzdam!

Crna Hronika -
Uhapšeni G. S. (43) zaprepastio leskovačke policajce, kojima je rekao da ima osećaj da ga „devojčice mame i potajno žele“

LESKOVAC - Uleteo u zamku inspektora!- To je jače od mene! Kad vidim lepu devojčicu, jednostavno ne mogu da se obuzdam! Još kad se leti razgolite, imam osećaj da me mame i da me potajno žele!Detaljan iskazOvako je, kako nezvanično saznajemo, zvučao deo iskaza koji je dao u policiji Leskovčanin G. S. (43), osumnjičen da je jednoj maloletnici doturio ceduljicu na kojoj je poziva na seks!G. S. je, kako saznajemo, priznao sve što mu se stavlja na teret, nije se libio ni da pred policajcima „otvori dušu“, a njegov detaljan iskaz zgranuo je i neke od najiskusnijih inspektora! Osumnjičeni je zadržan u policijskom pritvoru, posle kog će biti priveden istražnom sudiji.Vest o hapšenju leskovačkog pedofila juče je donekle umirila građane, a nakon što je G. S. smešten iza rešetaka, oglasila se još jedna njegova nesuđena žrtva.- Pre nekoliko dana sam se vraćala s drugaricama iz poslastičarnice i videla ga kako me posmatra s druge strane ulice. Prišao mi je i rekao: „Evo ti ovo! Pogledaj, svideće ti se“, a zatim mi u ruku tutnuo papirić na kom je pisalo: „Želim seks s tobom, dođi da osetiš sve čari seksa sa iskusnim muškarcem!“ Isto je učinio i s još nekoliko mojih drugarica i vršnjakinja. Mi smo znali da G. S. stalno obleće pored reke Veternice i da ume da bude izuzetno uporan - kaže za Kurir T. P., nesuđena žrtva leskovačkog pedofila.Odala ga SMS porukaG. S. je, da podsetimo, uhapšen nakon što je 13. juna jednoj devojčici dao papir s pozivom na seks, što je ona prijavila najpre roditeljima, a zatim i policiji. Iskusni inspektori su manijaku s mobilnog telefona devojčicinog brata poslali SMS u kojem su mu predložili da se nađu. Prilikom hapšenja kod G. S. su nađeni mobilni telefon, nož i sedam papira s ispisanim porukama seksualne sadržine!

Devojčica još u šokuDevojčica kojoj je G. S. 13. juna doturio ceduljicu s pozivom na seks, a koja ga je prijavila policiji, već danima se nalazi u teškom šoku! Dok njeni roditelji nisu raspoloženi za razgovor, bliski prijatelji porodice rekli su da se devojčica i dalje mnogo plaši, da gotovo ne spava i ne izlazi iz kuće!

Žrtve spremne da pričajuHapšenje G. S. pokrenulo je lavinu različitih priča u gradu na Veternici, a nezvanično se saznaje da su, posle njegovog hapšenja, mnoge devojčice spremne da ispričaju kako ih je G. S. saletao!- Svi znamo da je G. S. celu prošlu godinu proveo na keju, gde je maloletnice pozivao na seks - rekao je jedan Leskovčanin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track