STIGLE GA GODINE: Jovan Krkobabić (84) otišao u penziju!
Foto: Marina Lopicic

Penzionisanje po drugi put

STIGLE GA GODINE: Jovan Krkobabić (84) otišao u penziju!

Politika -
Lider PUPS-a povukao se iz politike. Lekari kažu da su ga "stigle godine", teško se kreće pa je čak i koalicioni sporazum sa Dačićem i Palmom potpisao u krevetu

BEOGRAD - Jovan Krkobabić (84), predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i potpredsednik odlazeće vlade, zbog problema sa bubrezima, jetrom i hodom nije mogao da dođe na potpisivanje sporazuma o koaliciji okupljenoj oko SPS-a, već je ovlašćenje potpisao u krevetu.

Naš izvor otkriva i da Jovan K. retko izlazi iz kuće. Zbog zdravstvenih problema, Jovan K . je išao da se konsultuje i sa doktorima u Ženevi.

"Jedva je otišao na jedan dan u Ženevu. Bio je samo na pregledu jetre i vratio se odmah", navodi izvor i dodaje:

"Jovan je sve do kraja leta bio vrlo aktivan kao potpredsednik vlade, tokom jeseni ponekad je znao da se ne pojavi na poslu ili sednicama u Nemanjionoj 11 i sve tako do kraja 2013. Međutim, od Nove godine, Jovan je rešio potpuno da se povuče iz politike. Evo, za nešto više od mesec dana došao je jedanput u vladu, i to na dva sata. Što se tiče PUPS-a organi stranke su ovlastili njegovog sina MIlana da ga zamenjuje", navodi izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track