JOVANA DANIJELOVOJ MAJCI: Imam dokaz da ti je sin gej!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Afera Alibabić-Nikolić

JOVANA DANIJELOVOJ MAJCI: Imam dokaz da ti je sin gej!

Stars -
Ta žena me nikada nije volela. Često se svađao s njom jer nije mogla da sakrije netrpeljivost prema meni, rekla je manekenka

Manekenka Jovana Nikolić kaže da je Danijelova majka nikada nije volela i tvrdi da ima dokaze da ju je pevač zlostavljao i da je homoseksualac.

Manekenka Jovana Nikolić kaže da je nije iznenadila reakcija Danijelove majke Olivere, te otkriva da je ona nikada nije volela i želela za snajku.

"Ne iznenađuje me reakcija Danijelove majke. Ta žena me nikada nije volela. Često se svađao sa njom jer nije mogla da sakrije netrpeljivost prema meni. Ovo joj je idealna prilika da dokaže kako sam ja loša za njenog sina. Sada verovatno likuje i priča kako je bila u pravu za sve", rekla je Jovana.

Nikolićeva tvrdi da i nekoliko dana nakon što je poslala otvoreno pismo stoji iza svake izgovorene reči. "Sve je tačno i ostajem pri svakoj svojoj rečenici. Čula sam da će me moj još uvek zakoniti suprug tužiti za klevetu, ali ja mu poručujem da ću svaku reč dokazati na sudu. Dakle, imam dokaze i da me je maltretirao i da je homoseksualac", rekla je Nikolićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja