JOVANA NIKOLIĆ: Danijel Alibabić je gej, ja sam bila paravan, tukao me je i pretio da će me ubiti!
Foto: Damir Dervisagic

Šokantna ispovest - razvode se Alibabići

JOVANA NIKOLIĆ: Danijel Alibabić je gej, ja sam bila paravan, tukao me je i pretio da će me ubiti!

Stars -
Pokušavao po svaku cenu da me zarobi u kuću, svojim konzervativnim razmišljanjem. Hvatao me je za vrat i pretio da će nastaviti, ukoliko mu se ne sklonim sa očiju, kaže Jovana za Kurir

Farsa od početka?Jovana i Danijel Alibabić, čija se ljubav rodila u rijalitiju „Farma 4“, razvode se posle svega tri meseca, saznaje Kurir. Mladi bračni par ni Novu godinu nije dočekao zajedno, skinuli su burme, a poslednji put u javnosti su viđeni u emisiji „Narod pita“.Marketinški trikDa je među njima kraj, za naš list je potvrdila manekenka Jovana, navodeći da ju je Danijel fizički i psihički maltretirao, ali i da je na kraju shvatila da je poznati crnogorski pevač homoseksualac i da je za njega bila samo - marketinški trik.- Istina je, razišli smo se jer neću da tolerišem fizičko zlostavljanje! Za ova tri meseca svašta sam doživela. Danijel me je hvatao za vrat i pretio da se neće zaustavljati ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Govorio je da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi. Davljenje za njega predstavlja raspravljanje i ućutkivanje, a ne tuču - tvrdi Jovana i dodaje da je Danijel pokušavao da je po svaku cenu zarobi u kući, govoreći da će on raditi, a da će ona uvek imati za osnovne potrebe.

- Ja sam sve vreme robovala onome što mi je on nametao - ističe Jovana.

Prema njenim rečima, sve se brzo odigralo. Istovremeno, demantuje priče koje su se pojavile u javnosti o njenoj, kako kaže, izmišljenoj trudnoći.- Nisam bila trudna, niti sam mogla biti pošto nismo imali odnose više od dva meseca. Tačno je ono što se govorilo i pisalo o njemu - da je homoseksualac! Otkako smo se doselili u Beograd, nije me primećivao, stalno je imao obaveze, izlazio s društvom... Kod kuće je stalno bio za laptopom, u virtuelnom svetu sa ko zna kim. Svaku informaciju koju sam vam dala mogu da potkrepim validnim dokazima - objašnjava manekenka i dodaje da lekarskim nalazima može da dokaže da posle „Farme“ nije bila u drugom stanju.Bila sam mu maskaOna ističe da je shvatila da je Danijel pričom o njihovoj, ispostavilo se, navodnoj ljubavi hteo da privuče pažnju publike kako bi se o njemu pisalo.- Služila sam mu samo da opere sve ružno o sebi. Bila sam mu maska za sve njegove odigrane predstave - kazala je Jovana i naglasila da joj je ipak drago što je sada shvatila koliko je zapravo jaka, savremena žena i da će sve stoički podneti.Pokušali smo da čujemo i Danijelovu verziju priče, ali on se nije javljao na telefon iako je znao ko ga zove.

Sve prštalo na Farmi

SEKS PRED KAMERAMADanijel i Jovana Alibabić imali su nekoliko puta seks na Farmi, a to su zabeležile i kamere. Prvi ljubavni čin obavili su u gazdinoj kući, u vreme kad je Danijel bio gazda. Na početku su, kako se činilo, prvo simulirali seks preko odeće, a onda su imali konkretnu akciju.

Tuče poznatih

ADIL, MLADEN, DANIJEL...Ovo, nažalost, nije prva tuča i svađa koja se dogodila u svetu poznatih. Nedavno je cela javnost brujala o tome kako je poznati pevač Adil Maksutović pretukao suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog. Ana je bila toliko povređena da je morala da potraži lekarsku pomoć. Prethodno je pevačica Maja Marijana priznala da ju je muž pretukao: „Počeli smo da se svađamo u kolima, svađa je bila sve žučnija, i u jednom trenutku Mladen mi je udario toliko jak šamar da sam se skoro onesvestila“, priznala je pevačica.

http://www.youtube.com/watch?v=JkyAsVXdWPM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track