JOVANA SE TESTIRA NA HIV: Dok smo bili u braku, Danijel je imao ljubavnu vezu sa Markom

Storija o Alibabićima nema kraja

JOVANA SE TESTIRA NA HIV: Dok smo bili u braku, Danijel je imao ljubavnu vezu sa Markom

Stars -
Čula sam da je Danijel imao ljubavnu vezu sa nekim Markom iz Podgorice. Posle svega toga ću definitivno morati da se testiram na HIV, otkrila je Jovana

Tačka na brak Jovane Nikolić i Danijela Alibabića neće biti tek tako lako stavljena jer nakon što su, do skoro supružnici, danima punili novinske stupce, manekenka je odlučila i da u televizijskim emisijama otvoreno govori o svim detaljima svoje neuspešne bračne zajednice te je izjavila da će nakon kratkog braka sa Danijelom morati da se testira na HIV.

Testiranje na ovu seksualno prenosu bolest uzrokovano je Danijelovim gej aferama za vreme braka, što je Jovana potkrepila činjenicom da se Danijel viđao sa izvesnim Markom iz Podgorice.

"Čula sam da je Danijel imao ljubavnu vezu sa nekim Markom iz Podgorice. Posle svega toga ću definitivno morati da se testiram na HIV", rekla je Jovana prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou" koja će biti emitovana sutra uveče.

Podsetimo, manekenka i pevač započeli su ljubavnu vezu na imanju u Lisoviću tokom trajanja četvrte sezone rijalitija Farma. Danijel je Jovanu zaprosio na Farmi, a venčali su se nedugo nakon napuštanja imanja. Skandal je izbio nedavno kada je Nišlijka obavestila medije da je njihovom braku došao kraj jer ona više ne može da trpi fizičko maltretiranje i Danijelove homoseksualne sklonosti.

http://www.youtube.com/watch?v=gZyUm5XA_6A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track