Jovana zaboravila: Nikad se nisam muvala sa Ša!

Jovana zaboravila: Nikad se nisam muvala sa Ša!

Stars -
Misica je zaboravila kako se mazila i ljubila sa reperom pre nego što što je započela vezu sa Danijelom

Jovana Nikolić je drugi finalista koji je izbačen sa Farme.

Ona je u studiju sa Aleksandrom pričala o svom boravku na Farmi. O seksu nije želela da priča, ali je pomenula svoje i Danijelove planove. "Čim izađe, idemo u Niš da on traži moju ruku mojim roditeljima, a zatim u Podgoricu".

O svom odnosu sa reperom Ša nije želela mnogo da priča i rekla je da to među njima nije bio čak ni flert. Izgleda da je zaboravila kako se ponašala na početku Farme. Ona i reper su se družili na samom početku i čak su se nekoliko puta poljubili, mazili u krevetu, spavali zajedno,...

Jovana je na jednoj od žurki koje je zadruga organizovala, poprilično popila, pa je reperu rekla da joj se on dopada i da ona mora to da mu kaže iskreno, bez obzira šta će on odlučiti. Saopštila mu je da je privlači kao osoba, ali Ša nije bio zainteresovan.Ša u jednom momentu nije mogao da se odbrani od Jovane, pa se požalio Seksi Sandri kako ga Jovana spopada, a on beži.

Pogledajte kako se Jovana ponašala pre nego što je počela vezu sa Danijelom. Poljubac sa Ša kao i spavanje u istom krevetu.

http://www.youtube.com/watch?v=WpqpdSDa_aM
http://www.youtube.com/watch?v=ncK__m2hG3w
http://www.youtube.com/watch?v=llGp2XSVF0w
http://www.youtube.com/watch?v=NnK_LJUshZw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track