JUGOEKSPORT NIKO NEĆE: Zgrade u Kolarčevoj i Francuskoj ostale neprodate
Foto: Kurir

Agencija za privatizaciju

JUGOEKSPORT NIKO NEĆE: Zgrade u Kolarčevoj i Francuskoj ostale neprodate

InfoBiz -
I prodaja pančevačkog Društvenog preduzeća za inženjering, naučno istraživački rad i razvoj „HIP razvoj i inženjering“ u stečaju proglašena je neuspelom

BEOGRAD - Agencija za privatizaciju danas je saopštila da nije prodata imovina „Jes Jugoeksport sistem, jes korporacija" (YES YUGOEXPORT SISTEM, YES KORPORACIJA) , kao ni pančevačkog "HIP razvoj i inženjering", koji su u stečaju.

Prodaja imovine stečajnog dužnika „YES YUGOEXPORT SISTEM, YES KORPORACIJA“ D.D. Beograd u stečaju, metodom javnog prikupljanja pisanih ponuda, proglašena je neuspelom, navela je Agencija.

U saopštenju je precizirano da je na prodaju bila poslovna zgrada u Kolarčevoj ulici, uz garažu u Siminoj ulici i lokal na Trgu Republike, koji su procenjeni na 5,8 milijardi dinara, kao i skladišni, proizvodni i garažni prostor u u Čingrinoj ulici u Beogradu, procenjen na nepunih 505 miliona dinara.

Na prodaju je bio i Jugoeksportov poslovni prostor u Francuskoj ulici, procenjen na 102 miliona dinara, kao i poslovni prostor u Novom Sadu u Bulevaru oslobođenja, procenjen na 503 miliona dinara.

Prodaja pančevačkog Društvenog preduzeća za inženjering, naučno istraživački rad i razvoj „HIP razvoj i inženjering“ u stečaju proglašena je neuspelom. Na prodaji su bile dve celine, prva je procenjena na nepunih 280 miliona dinara, a druga na 8,7 miliona dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track