JURI JE MANIJAK: Rada Manojlović u strahu za život!
Foto: Printscreen

Ne oseća se bezbedno

JURI JE MANIJAK: Rada Manojlović u strahu za život!

Stars -
Pevačica prijavila policiji da je već nekoliko meseci proganja muškarac koji je izašao iz zatvora i od njih tražila da joj obezbede zaštitu

Radu Manojlović juri bivši robijaš!Folk pevačica već mesecima živi u strahu. Naime, boji se za svoj život i ne oseća se bezbedno jer je proganja manijak. Kako se ispostavilo, reč je o muškarcu koji je izašao iz zatvora, zbog čega su njeni strahovi još veći, saznaje Kurir od izvora bliskog „Grand produkciji“

Naime, Rada se požalila kolegama da je nepoznata osoba već mesecima uhodi na svim nastupima po Srbiji i regionu, pa je upravo po njihovom savetu otišla u policiju i prijavila ga. Njen dolazak u MUP zabeležile su kamere emisije „Paparaco lov“, a ti kadrovi emitovani su sinoć na TV Pink. U policiji se Rada nije smirila, nego je tamo doživela još veći šok.

"Saznala je da je to bivši robijaš iz unutrašnjosti. Rečeno joj je da se pripazi i da izbegava sama da se kreće. Pošto je policija znala o kome se radi, manijaka su pozvali na informativni razgovor, tokom kojeg mu je uručeno upozorenje i zabrana prilaska pevačici. Ukoliko joj se još jednom približi, biće uhapšen", kaže naš sagovornik.

Ipak, pevačica je u agoniji i ne može da se opusti ni u jednom trenutku. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Radom, ali danima nam se nije javljala na telefon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track