Hopa-cupa stajl

JUTJUB ZVEZDA SIMONIDA: Imam pesmu za duet sa Ekremom!

Stars

Autor:

Šapčanka, internet zvezda u usponu, kaže da voli da peva i pleše, ali i da muze, okopava, a ume i da se svađa, što bi pokazala ako je pozovu na Farmu

Simonida Ačević, Hopa-cupa, printskrin

Internet senzacija Simonida i njen hit "Hopa-cupa" proširio se celim regionom preko društvenih mreža kao vatra i uspeo je za sedam dana da sakupi preko 140.000 pregleda na Jutjubu.

Simonida Ačević je rođena Šapčanka, ali sa trenutnom adresom u Zemunu. Nije želela da otkrije čime se inače bavi, osim da želi da bude estradna zvezda. "Hopa-cupa" je njen prvi singl.

Vrlo brzo ste osvojili simpatije publike. U čemu je vaša magija?
Žena sam koja ne razmišlja o granicama, već ciljevima. Jednostavno, volim da pevam i igram i mislim da sam to pokazala u spotu. Mislim da se ništa ne mora, a može sve što zaista želimo. Napisala sam pesmu kakvu bih volela da pevam - veselu i provokativnu.

"Hopa-cupa" je vrlo zarazna poskočica.
Svoj otkačeni ples sam nazvala hopa-cupa stajl. Ideja mi je bila da snimim ležeran spot i pokažem da za dobru zabavu treba malo: bar nakratko se odreći predrasuda i igrati hopa-cupa iz sveg srca! Tu nisu bitne godine, izgled, materijalno i ostala stanja, samo hopa-cupa, ples vaše slobode.

U komentarima ispod spota pojavio se i jedan duhoviti o tome kako dobro "štemujete" glavom zid pored kojeg stojite. Čija je to bila ideja?
Snimatelj Nemanja je došao na genijalnu ideju da malo "štemujem". Što da ne, ja volim i
da muzem, okopavam, a umem i da se svađam ako baš hoću. Možda i hoću ako me pozovu na Farmu.

Mnogi priželjkuju da Ekrem baš sa vama snimi duet.
Možda bi mogli da uradimo duet, kad narod traži, ali da ga ja napišem. Pozdravila bih Ekrema, ako odobri Igbala!

Naredni korak na estradi?
Moj naredni korak na estradi, biće u "Teretani", jer "Mene nešto jako tera, da sam blizu top bildera. Da im diram ja mišice, energetsko pijem piće. Pa dižem, dižem, ja samo dižem ...

http://www.youtube.com/watch?v=6t1Bv6euQfs
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (21)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Mima

  Mima

  Ako je tako kao ti nacitana i obrazovana,onda-daleko bilo!
  NEPRIMERENO i NEKULTURNO-pise se sastavljeno!

  102 Odgovori 
 • Đetić

  Đetić

  ..Ja ne znam ..u ovoj zemlji što si gluplji , blesaviji..zaostaliji u razvoju..što si više sklon da pokazuješ svoje tijelo...to si veća zvijezda;-))..Ne znam možda sam subjektivan pa sebe smatram normalnim , al ne znam do kad ću moći da se oduprem toj utopiji..mislim da se ponašam normalno..;-((..

  87 Odgovori 
 • samo pitam

  samo pitam

  ....kad ce kraj svemu ovome...

  78 Odgovori 

Poslednji komentar

 • zemunac

  zemunac

  A sto ih nebi imala, profesore,srpska inteligencijo. Malo pameti da si imao shvatio bi Simonidu i njenu poruku, licno je poznajem i jako je draga i pametna osoba puna duha i pozitivne energije sto je u srbiji retko profesore ...Mislis da joj je stajling i izgled takvi da netreba da se pojavljuje na malim ekranima a ko ti je merilo jelena karleusa, ... više drugo profo Simonidu nezanima uspeh toga tipa pa nisu svi takvi profoo ...Uspeh se kod nekih ljudi nemeri novcem nego ispunjavanjem svoih potreba i zelja a ne tvoih i takvih kao ti ,, ima nesto i van love PROFO.
  Veliko pozdrav za Simonidu i Saleta ...

  -6 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Mere fiskalne konsolidacije koje sprovodi naša zemlja daće pozitivne rezultate kao u Grčkoj Tomislav Nikolić, predsednik Srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!