(VIDEO) Kad Slaviša Stojanović objašnjava Ninkoviću i Mijailoviću kako se izvode penali
Foto: Printskrin

Crna tačka

(VIDEO) Kad Slaviša Stojanović objašnjava Ninkoviću i Mijailoviću kako se izvode penali

Fudbal -
Crveno-belima je u prvenstvu dosuđeno osam jedanaesteraca, a iskoristili su tri, dok onaj jedan u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Černomoreca takođe nije iskorišćen

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde nisu se proslavili u 146. večitom derbiju kada su u pitanju penali. Naprotiv, crveno-beli su postavili svojevrstan negativan rekord u duelima protiv Partizana sa dva promašena penala.

No, izabranici Slaviše Stojanovića tokom cele sezone imaju problema sa izvođenjem najstrožije kazne. Za rubriku "verovali ili ne" je podatak da su tokom sezone devet puta imali priliku da šutiraju sa bele tačke i da su samo tri puta bili precizni!

Crveno-belima je u prvenstvu dosuđeno osam jedanaesteraca, a iskoristili su tri, dok onaj jedan u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Černomoreca takođe nije iskorišćen. Tada je Nenad Milijaš bio neprecizan, a iako je tokom karijere imao visok procenat uspešnosti, izvođenje penala prepustio je Ninkoviću, Mijailoviću, Mrđi, Lazoviću.Poslednja tri penala fudbaleri kluba iz Ljutice Bogdana nisu iskoristili.

Svi penali Crvene zvezde ove sezone:

Milijaš promašio protiv ČernomorecaMrđa promašio protiv RadaNinković pogodio protiv OFK BeogradaNinković pogodio protiv NapretkaNinković promašio protiv Radničkog 1923Lazović pogodio protiv ČukaričkogLazović promašio protiv Novog PazaraNinković promašio protiv PartizanaMijailović promašio protiv PartizanaS obzirom na ove činjenice, možda izabranici Slaviše Stojanovića treba da poslušaju savet iz filma "Nema problema".

http://www.youtube.com/watch?v=MUTe_7GjUlI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track