KAJMAKOSKI U SKOPLJU: Devojčice vrišale i plakale od sreće kada su videle Daniela

Superfinalista X Factor

KAJMAKOSKI U SKOPLJU: Devojčice vrišale i plakale od sreće kada su videle Daniela

Pop kultura -
Napunio sam baterije energijom svojih fanova i spreman sam za superfinale, rekao je Daniel

Daniel Kajmakoski, superfinalista najpopularnijeg šou programa na Balkanu, vikend je proveo u rodnoj Makedoniji, a kako saznajemo, mini odmor iskoristio je da provede sa svojim vernim obožavaocima.

Pevač je juče, u jednom parku u Skoplju, organizovao druženje sa fanovima koji ga podržavaju i prate od početka učešća u šouu X Factor.

Sudeći po fotografijama Kajmakoski je već postao velika muzička zvezda: ogroman broj ljudi došao je da se upozna i fotografiše sa mladim Makedoncem, a kako saznajemo, druženje je proteklo savršeno.

Devojke su plakale od sreće, vrištale, a Daniel je dobio mnoštvo poklončića od svojih obožavateljki. "Poklonila sam mu jedno veliko plišano srce! Savršeno peva, tako je srdačan i fin momak, obožavam ga! Moja drugarica i ja samo se rasplakale od sreće kada nas je zagrlio. Zajedno idemo u Beograd da navijamo za njega. Ovo je jedan od najlepših dana u mom životu", čulo se među masom.

Po završetku druženja Daniel je bio presrećan. "Napunio sam baterije energijom svojih fanova i spreman sam za superfinale", rekao je zadovoljan Kajmakoski.

Da podsetimo, suprefinale je zakazano za 23. mart u Kombank Areni kada ćemo saznati ko je pobedik prve sezone planetarno poznatog tv formata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track