KAKAV GEST KLADIONICE: Vraćamo novac svima koji su uplatili na Junajted jer su luzeri
Foto: AP

Izgubiće oko 200.000 funti

KAKAV GEST KLADIONICE: Vraćamo novac svima koji su uplatili na Junajted jer su luzeri

Fudbal -
Ove sezone je ekipa beskorisna. Svako ko je uplatio i paru, neka se javi na najbliže uplatno mesto da im vratimo novac, zaslužili su, rekao je vlasnik

Neverovatan potez učinio je vlasnik jedne kladionice u Engleskoj. Strastveni navijač Mančester junajteda vratiće novac svima onima koji su se pre početka sezone opkladili da će Junajted odbraniti titulu prvaka.

Ovaj potez koštaće ga 200.000 funti.

"Navijači nikada nisu dobili niti priliku da se uopšte nadaju trofeju u Premijeršipu. Ove sezone je ekipa beskorisna. Svako ko je uplatio i paru, neka se javi na najbliže uplatno mesto da im vratimo novac, zaslužili su. Junajted je ove sezone opljačkao svakog navijača i to mi je slomilo srce", rekao je vlasnik kladionice.

Mančester junajted večeras igra revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Olimpijakosa i mora da nadoknadi dva gola zaostatka.

Inače, vlasnik ove kladionice je postao poznat još davne 1998. godine kada je titulu osvojio Arsenal, a on je počeo isplaćivati dobitak svima onima koji su se kladili na Junajted u trenutku kada je bio prvi na tabeli s 12 bodova više u odnosu na "Tobdžije". Usledio je veliki preokret koji mu je doneo i veliki gubitak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track