Kakav smisao za humor ima vaš horoskopski znak?
Foto: Shutterstock

Astro

Kakav smisao za humor ima vaš horoskopski znak?

Pop kultura -
Svaki znak horoskopa ima neki svoj poseban smisao za humor koji se lako može prepoznati, pa evo karakteristika

Svaki znak horoskopa ima neki svoj poseban smisao za humor koji se lako može prepoznati, pa evo karakteristika…

Ovan je agresivan znak pod vladavinom Marsa, pa mu je i humor prilično okrutan jer voli da ismejava druge. Karakteriše ga glasan smeh i neobuzdane šale koje ne prihvata na svoj račun.

Bik ima suptilan humor koji je uvek u granicama pristojnosti i u skladu s okolnostima, što mu daje vladar Venera. Može da prihvati šalu na svoj račun.

Blizanci obožavaju da se šale, a šale su im u skladu s karakterom - sve od prostih do intelektualnih, jedino izbegavaju zlobne.

Rak radije sluša šale nego što ih zbija, a kad to i radi izbegava da bude vulgaran, jer porodičan čovek poput Raka zna da reči mogu povrediti druge.

Lav voli da bude u centru pažnje zbog svega, pa tako i zbog šala koje će sipati iz rukava jer može biti izuzetno duhovit kad to želi.

Devica nije tip za šalu, teško se i nasmeje na neku jer ih stalan osećaj manje vrednosti sprečava da se dobro opuste. Lako je znati kad ste zadobili poverenje Device - u vašem se društvu uvek glasno smeje.

Vaga zna da bude izuzetno neozbiljna i ume da zasmejava sve oko sebe, a kako je i njima Venera vladar, izbegavaće vulgarnosti.

Škorpija je, uprkos svojoj tajanstvenosti, prilično duhovit, a zaštitni znak joj je genijalan crni humor kojim ne štedi nikoga, pa ni sebe.

Strelac je izuzetno duhovit i uvek će zasmejavati celo društvo, jer mu njegov vladar Jupiter daje urođeni smisao za humor i zarazni optimizam.

Jarac teško razume šale, što je teret koji mu je podario vladar Saturn, a glavni je problem njegova prevelika ozbiljnost koja mu ne dozvoljava da se opusti i glasno nasmeje.

Vodolija menja raspoloženja dovoljno često da nikad ne znate da li će se smejati s vama, ali ipak prihvata sve vrste šala, pa i one na svoj račun, bez ikakve zamerke.

Ribe se smeju tuđim šalama i svojoj muci, jer same po sebi nisu preterano duhovite, a dobra strana njihovog karaktera je to što znaju da se smeju svojim zabludama.

(metro-portal)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track