Kako će pomračenje Meseca uticati na vaš horoskop?

Astro

Kako će pomračenje Meseca uticati na vaš horoskop?

Pop kultura -
Nebeski fenomen će nam promaći, ali zato ćemo uticaj pomračenja osetiti svi

Verovatno ste već čuli da će se 15. aprila odigrati redak astronomski događaj, poznat pod popularnim nazivom Krvavi Mesec.

Naime, zbog specifičnog položaja u odnosu na Sunce, pun Mesec će biti crvene boje, a uz to će se još desiti i pomračenje! Nažalost, sa naše polulopte ovaj događaj neće biti vidljiv, tako da ovaj put propuštamo nebeski spektakl. Ipak, astrolozi najavljuju da će pomračenje uticati na sve. A kako tačno, to zavisi od vašeg horoskopskog znaka.

Lav će promeniti način komunikacije sa određenim osobama, a moguć je i odlazak put koji može biti bitan.

Device mogu da očekuju neki novac, ali to ne znači da unapred trošite ono što još niste dobili ili zaradili. Moguća i nervoza oko novca, možda i neki neplanirani troškovi.

Vaga će poželeti da okrene novi list, da promeni loše navike. Bez obzira na to, nervoza i dalje prati osobe rođene u ovom znaku.

Škorpijama "sleduje" nervoza, nesanica i ružni snovi. Bavite se sportom, šetajte, družite se sa pozitivnim ljudima kako biste lakše preporodili loše dane.

Strelac će imati probleme sa prijateljima ili nekim organizacijama, udruženjima, agencijama. Problemi oko ispunjenja želja i ostvarivanja planova.

Jarac će imati probleme na poslu i sa ljudima sa kojima radi. Zbog previše posla su moguće greške. Dobro se organizujte, radite na svojoj koncentraciji.

Vodolije mogu da očekuju probleme u vezi sa inostranstvom, učenjem ili nekim administrativnim stvarima.

I Ribe će se nervirati, pre svega zbog novca. Mada, čuvajte se infekcija. Stresan dan, u svakom slučaju, pa sedite kod kuće, ako je to ikako moguće.

Ovnovi da se smire i "skrate jezik". Mogući su problemi sa partnerom, poslovni ili privatni.

Bikovi će imati problema na poslu, pre svega zbog loše saradnje sa kolegama. Moguće i prehlade ili pogoršanje alergije, onima kojima smeta cvetanje polena.

Blizanci će biti nervozni, pre svega zbog novca. Oni koji imaju decu, mogu očekivati sitnije svađe.

I Rakovi će biti nervozni, mogu svađe sa ukućanima, pre svega zbog neplaćenih računa ili nekih drugih dokumenata.

(Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track