KAKVA RADOST: Ajfon 5S napokon u rukama!
Foto: AP

Spavali ispred radnji

KAKVA RADOST: Ajfon 5S napokon u rukama!

Tech -
Cena za verziju "5S" je 820 američkih dolara, dok za jeftiniju verziju "5C" košta 698 dolara
1 / 5 Foto: AP

Hiljade ljubitelja „ajfona" čekalo je satima ispred radnji osam sati ujutro da bi mogli da kupe nove modele, nedavno predstavljene "5S" i "5C". U neke zemlje „sreća" još nije stigla, jer je zora još daleko.

Početak prodaje novih „Eplovih" telefona najavljen za danas u osam ujutru, hiljade ljudi dočekalo je u vrećama za spavanje ispred radnji!

Ljubitelji „ajfona" u Australiji prvi su imali priliku da kupe nedavno predstavljene modele "5S" i "5C", jer je tamo 20. septembar najpre stigao.

Iako su uređaji mogli da se kupe nekoliko sati pre toga preko interneta, vlasnici će na njih morati da čekaju između sedam i 10 dana "5S", a model "5C" od 24 do 72 sata.

U odnosu na prethodnu godinu, kada je kompanija u devet zemalja sveta poslala prve pošiljke novih telefona, sada u isto vreme, ako se ne računa razlika zbog vremenske zone, stanovnici 11 država mogu da pohrle u „Eplove" radnje - osim već pomenute Australije, Kanade, Kine, Francuske, Nemačke, Japana, Hong Konga, Portorika, Singapura, Velike Britanije i SAD.

Cena za verziju "5S" je 820 američkih dolara, dok za jeftiniju verziju "5C" košta 698 dolara, u oba slučaja bez ugovora.

http://www.youtube.com/watch?v=hgr1VSXIgR4
http://www.youtube.com/watch?v=J0NY01wwF_o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track