KALE IMA NOVU MISIJU: Hoću da proguram Nikolu Rokvića!
Foto: Facebook

Možda snime i duet

KALE IMA NOVU MISIJU: Hoću da proguram Nikolu Rokvića!

Stars -
Čovek je opušten, pravo biće. Milina je stati sa njim. Hoću da ti dam šansi da te ja proguram, rekao je Gospodar vremena

Kale iliti Gospodar vremena odučio je da pomogne Nikoli Rokviću i pogura njegovu estradnu karijeru. Naime, dok se Kale sa prijateljem odmarao na klupici u parku pojavio se Nikola Rokvić. "Pravi si gospodar", pozdravio se Nikola sa Gospodarom.

"Sin od Marinka Rokvića. Nije ko oni drugi koji ne daju da se gledaju. Ali je stao je pored mene opušteno. Čovek je opušten, pravo biće. Milina je stati sa njim. Hoću da ti dam šansi da te ja proguram. Drag si mi čovek", obećao je Kale.

"I ja tebe pratim i jako mi se dopada tvoje delo i kako uveseljavaš ljude", rekao je Nikola. "Nikada ne treba stati. Ako nemaš studio, evo ti studio... Svi su namrgođeni. Pitajte Boga što ja pričam. Ja sam došao što sam morao. Morao sam jer mi je to misija jer su ljudi ugroženi na duhovnom nivou. Ne znam šta će biti sa njima", raspričao je Gospodar vremena.

"Volio bih da napravimo hit dana", poželeo je Kale i potom se slikao sa Nikolom Rokvićem, koji nije odbio saradnju već mu poručio da ga nađe na Fejsbuku.

http://www.youtube.com/watch?v=wwVSPzRhYGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track