KAO VERICA RAKOČEVIĆ: Divna Karleuša u vezi sa 30 godina mlađim Omarom

Otkrivena tajna

KAO VERICA RAKOČEVIĆ: Divna Karleuša u vezi sa 30 godina mlađim Omarom

Stars -
Aktuelna farmerka i majka Jelene Karleuše u ljubavi sa sinom bosanskog pevača Asima Brkana, koji je 30 godina mlađi od nje

Veliko razotkrivanje.Divna Karleuša (56) u vezi je sa starijim sinom bosanskog pevača Asima Brkana. Tragom priče koja je objavljena u Kuriru 8. septembra da je majka pevačice Jelene Karleuše u ljubavi s mlađim dečkom, ekipa emisije „Dvogled“ TV Pink BiH otkrila je ko je misteriozni muškarac. Njegovo ime je Omar i ima 26 godina, što će reći da je 30 godina mlađi od aktuelne farmerke. Da su njih dvoje zajedno, indirektno je potvrdio i njegov mlađi brat Emel u telefonskoj izjavi sarajevskim novinarima.- Šta mi radite (smeh). Ne znam je li istina... Poštujem Jelenu i Divnu Karleušu. Moj brat često ode u Beograd, a ne znam ni kod koga bude. Ne smem ništa da vam kažem jer nije ono tako zvanično - ispričao je Emel.Na direktno pitanje da li podržava izbor svog brata, pokušao je da da diplomatski odgovor:- Svog brata podržavam u svemu što radi. Prava ljubav ne broji godine.Zanimljivo je da su se prošle nedelje na imanju u Lisoviću Zorica Marković i Divna posvađale upravo zbog priče o njenom dečku.Divna: Šta ti meni nameštaš neku priču u novinama da mi je frajer musliman?Zorica: Ja ti nameštam. Da li si rekla danas?Divna: Nešto slično. Odmah si povezala s muslimanima.Zorica: Odakle ja znam ko ti je frajer.Zorica je još nekoliko puta potkačila Divnu da voli mlađe.Divna: Marko Vukota je divan momak, ali mi se ne sviđa. Lepo je građen. Moje srce pripada osobi koja je van Farme.Na svom profilu na Fejsbuku ni Divna ni Omar nemaju zajedničkih slika. Međutim, postoji fotografija iz istog hotela, odnosno po svim detaljima rekli bismo sa iste terase.

Brkani...  Otac Asim sa Omarovom majkom i bratom Emelom
Brkani... Otac Asim sa Omarovom majkom i bratom Emelom

Opčinio Divnu... Omar Brkan
Opčinio Divnu... Omar Brkan

Zorica: Mala, prebiću te!Zorica Marković je spremna za obračun s Divnom Karleušom.Pevačica je voditeljku upozorila da bi mogla da nastrada. Prilikom podele štapića na Farmi Divna je za Zoricu rekla da je ona jedina ženska osoba u istoriji rijalitija koja je diskvalifikovana. - Pošto je dotična rekla da sam prva u istoriji koja je izbačena zbog fizičkog kontakta, a nikoga nisam udarila, potrudiću se da budem prva koja je izbačena zbog fizičkog kontakta. Dakle, mala, pripazi se - poručila je Zorica Divni.

Omarov otac i Divna skoro pa generacijaAsim Brkan samo je tri godine stariji od Divne Karleuše. Rođen je u Mostaru 16. marta 1954. godine. Često gostuje u emisijama kod Lee Kiš, a dobar je prijatelj s Marinkom Rokvićem.

http://www.youtube.com/watch?v=MCTfg_C8cGo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track