KARAĐORĐE OPROSTIO: Prihvatiću unuče iako mu je otac Čabarkapa!
Foto: Zorana Jeftić

Subotić ne može protiv ćerke

KARAĐORĐE OPROSTIO: Prihvatiću unuče iako mu je otac Čabarkapa!

Stars -
Bivši muž Ljube Pantović kaže da se ne odriče Aleksandre, naglašava da je nije tukao i da ju je na takve izjave naterao njen dečko Aleksandar

Karađorđe Subotić se i posle svega ne odriče svog deteta!Otac maloletne ćerke Ljube Pantović Aleksandre (16) u razgovoru za Kurir je potvrdio da je njegova mezimica zaista u drugom stanju. Iako ogorčen zbog toga, on tvrdi da svoje dete nije šutirao u stomak, kao što je ona juče izjavila za naš list, i da je nikad ne bi povredio. Karađorđe naglašava da devojčica i dalje živi pod njegovim krovom i da će prihvati unuče uprkos tome što mu je otac njegov neprijatelj Aleksandar Čabarkapa.Ćerka živi sa mnom- Ne mogu da idem protiv svog deteta! Sašu Čabarkapu ne volim, kao ni on mene. Moja najveća greška je što sam dozvolio da se sve ovo desi. On je slobodno ušetao, vrata su mu bila otvorena. To je ironija moje sudbine. Moja ćerka jeste trudna i, ako odluči da rodi njegovo dete, to ću prihvatiti. Ona živi sa mnom i tu može i da ostane - kaže Karađorđe i dodaje:Udar na mene- Ovo je sve udar na mene. Tamo gde najviše boli. U porodicu. Aleksandar je već ispričao koji su bili njegovi motivi. Ne mogu da verujem da je Ljuba nasela na njegovu priču, ona je inteligentna žena. Mislim da je sada došla sebi. Čabarkapa manipuliše našim detetom. Nije istina da ju je iko ovde tukao. Da sam je udario u stomak, više ne bi bila trudna. To su gluposti koje Čabarkapa plasira. Postoje snimci na kojima se vidi da nije pobegla bosa iz kuće, već je normalno izašla u japankama, noseći torbu - kaže na kraju.

Srećni roditelji...Aleksandra i Čabarkapa
Srećni roditelji...Aleksandra i Čabarkapa

Složne...Ljuba sa ćerkama
Složne...Ljuba sa ćerkama

Trudnica tukla strica!Iako je plasirala priču da su otac i stric fizički nasrnuli na nju, na snimcima koje su oni pokazali Kuriru vidi se da Aleksandra zapravo napada strica Srboljuba i udara ga pesnicama u leđa, dok on beži i uopšte joj se ne suprotstavlja.

Srećna porodicaLjuba Pantović se slikala sa ćerkama i bivšim mužem kako bi pokazala da su, uprkos skandalu, ipak složna porodica, pa je fotografije postavila na Fejsbuk. Čak je i Čabarkapa bio „prisutan“ na tom foto-sešnu - dok su se one slikale, iznad glave im je, u pozadini, stajao papir na kojem piše A+A i pored toga srce.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track