KARAMBOL U OSIJEKU: Hitna pomoć projurila kroz crveno, dete za dlaku izbeglo smrt!
Foto: Printscreen Youtube

Saobraćajna nesreća

KARAMBOL U OSIJEKU: Hitna pomoć projurila kroz crveno, dete za dlaku izbeglo smrt!

Crna Hronika -
Hitna je projurila kroz crveno, pri brzini od 150 kilometara na čas i zakucali se u BMW koji je kroz raskrsnicu prošao na zeleno svetlo. Od udarca vozilo se zarotiralo i poletelo na autobusko stajalište gde je bila žena sa detetom

OSIJEK - U centru osijeka danas popodne oko 16.30 časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovoalo vozilo Hitne pomoći i još pet vozila, a u kojoj je povređena jedna osoba.

" Hitna je projurila kroz crveno, pri brzini sa kojom su nas zaobišli par trenutaka pre - jedno 150 kilometara na čas minimalno i par trenutaka kasnije udarila u BMW koji je prolazio kroz zeleno. Nisu bili u mogućnosti ništa učiniti, žena na stanici sa detetom odgurnula je dete u kolicima i spasila mu živu glavu, izjavio je jedan od očevidaca.

Foto: Printscreen: Youtube
Foto: Printscreen: Youtube

Portparol osječko-baranjske Policijske uprave Vlade Krznarića, s druge strane izjavio je da je uviđaj u toku i da se za sada ne zna uzrok nesreće, odnosno je li vozilo Hitne oštetilo nekoliko parkiranih vozila krivicom vozača Hitne pomoći, ili je u pitanju nešto drugo.

Na mesto nesreće umesto policajaca izašli su i vatrogasci.

http://www.youtube.com/watch?v=MW_nTveWdw0

( Jutanji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track