KARLEUŠA O KONCERTU: Smeta joj kiša, a ne Ceca?!

KARLEUŠA O KONCERTU: Smeta joj kiša, a ne Ceca?!

Stars -
Kada je upitana o eventualnom odlaganju koncerta, JK je vrlo otvoreno i na opšte iznenađenje prisutnih rekla ono što je muči

Pre nekoliko dana, Jelena Karleuša je bila gošća u emisiji "Tačno u podne" kako bi ispromovisala svoj koncert na Ušću. Još u startu, voditeljka ju je najavila i priznala:

"Znaš li da me prozivaju na Tviteru jer misle da sam ti previše naklonjena", rekla je Lazićeva.

JK se nasmejala i započela priču kako samo ona ume. Najinteresantniji deo razgovora je svakako bio vezan za eventualno pomeranje koncerta zbog veoma lošeg vremena, i razlog zbog kojeg je to isto pomeranje nemoguće.

Inače, poznato je da će na istom mestu, 28. juna na Vidovdan, koncert održati njena rivalka Ceca Ražnatović. Tim povodom, voditeljki se nametnulo pitanje o eventualnom odlaganju koncerta.

"Vremenska prognoza je jako loša, to su desetine hiljada ljudi koji će najverovatnije koncert pratiti po kiši. Za sada mi nemamo rezervno rešenje. Nadamo se da dan pre i dan koncerta kiša neće padati", rekla je JK i nastavila na verujemo, opšte iznenađenje prisutnih u studiju, ali i onih kraj malih ekrana.

"Ne znamo koje je rešenje, možda eventualno odlaganje za nekoliko dana, ali tad se već sprema drugi koncert na Ušću tako da, tu mi neće izaći u susret."

Voditeljka se nasmejala i zajedljivo upitala "Otkud to?", a JK je odgovorila u svom stilu "Pa zato što... Da smo u dobrim odnosima možda bi se nešto i dogovorili, ovako postoji samo mogućnost tog 15. juna pa, šta mi bude", rekla je smireno i staloženo JK.

http://www.youtube.com/watch?v=KrCeHjh3tQM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track