Katarina Grujić: Ne kopiram Cecu!
Foto: Facebook

Reagovala na prozivke

Katarina Grujić: Ne kopiram Cecu!

Stars -
Naravno da mi ne smeta kada me porede sa kraljicom narodne muzike, ali malo ne shvatam ljude koji kažu da je kopiram, rekla je Katarina

Mlada pevačica Katarina Grujić otkrila je da je presrećna što je njena nova pesma „Lutka“ uspela da zabeleži više od 200.000 pregleda na "Jutjubu“ za samo tri dana.

"Mnogo sam oduševljena tolikim pregledima. Presrećna sam i svakodnevno dobijam čestitike i komplimente za pesmu i ovo je za mene ogroman uspeh posle prvog hita „Jedno đubre obično“", rekla je Katarina.

Međutim, osim komplimenata, mogu se na društvenim mrežama pročitati i komentari u kojima pojedini tvrde da Katarina mnogo podseća na folk zvezdu Cecu Ražnatović i da je čak i kopira. Zamolili smo Grujićevu da prokomentariše ove prozivke.

"Naravno da mi ne smeta kada me porede sa kraljicom narodne muzike, ali malo ne shvatam ljude koji kažu da je kopiram. Ja imam takav glas i tako pevam i ne mogu da ga promenim i ne kopiram apsolutno nikog na našoj estradi. Mislim da već imam prepoznatljiv glas i svoj pečat!", pojasnila je Kaća.

http://www.youtube.com/watch?v=X7Vjkn2bD1E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track