Katarina neće da bude Zone

Biće da je postala velika zvezda

Katarina neće da bude Zone

Pop kultura -
Jug Radivojević, reditelj nastavka filma „Zona Zamfirova“, preksinoć potvrdio da s Radivojevićkom, glavnom glumicom, još nije potpisan ugovor

Premišlja se o ulozi.Nastavak filma „Zona Zamfirova“ proći će bez glavne glumice Katarine Radivojević. Iako je preksinoć trebalo da u društvu premijera Ivice Dačića i predsednika opštine Surdulica Novice Tončeva postavi kamen temeljac za izgradnju Zonagrada u blizini Vlasinskog jezera, ona se nije pojavila. O tome niko nije želeo da priča, a na konferenciji za medije šturo objašnjenje dao je reditelj Jug Radivojević.- Naš stav je da bi glumačka podela trebalo da ostane ista, uz uvođenje novih likova. Milan Gutović će igrati popa Božu, Milena Vasić Ciganku Veru, a Milan Vasić pojaviće se kao Mitanče, Manetov najbolji drug. Preciznije informacije o tome ko će igrati u nastavku priče o Zoni i Manetu znaće se nakon završnog kastinga u septembru. Glumci koji su danas bili s nama sigurno će igrati - rekao je Radivojević i dodao:- I međunarodna produkcija se pita o tome ko će možda biti zamenjen. To ima svoje draži.Reditelj u čijoj režiji je igrano 100 predstava nije mogao da potvrdi ni angažman Dragana Nikolića, koji je igrao Hadži Zamfira.- Zainteresovan je da se pojavi u filmu.

Uloga koja ju je proslavila... Katarina u prvom delu filma
Uloga koja ju je proslavila... Katarina u prvom delu filma

Spremni za prvu klapu... Lane Gutović i Jug Radivojević
Spremni za prvu klapu... Lane Gutović i Jug Radivojević

Čeka dogovor... Dragan Nikolić
Čeka dogovor... Dragan Nikolić

Zida se grad na VlasiniNajbitnije je da će posle snimanja na Vlasini ostati turističko selo slično Kustinom Drvengradu.- Hoćemo da izgradimo grad od čvrstog materijala - Zonagrad. U njemu će biti mnogo sadržaja, a plan je da se otvori i Manetova radionica, u kojoj će biti prodavan nakit koji je Zona nosila u filmu - rekao je Jug Radivojević.Producent Miroslav Miško Mitić otkrio je da bi snimanje filma „Vrati se, Zone“ trebalo da počne sredinom maja iduće godine, a da iza projekata stoje filmadžije iz Engleske i Amerike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track