Katarina Živković: Nisam varala Baneta!
Foto: Damir Dervisagic

Demantuje

Katarina Živković: Nisam varala Baneta!

Stars -
Oni koji plasiraju gnusne laži o meni da sam preljubnica pokušavaju da me unište - rekla je pevačica posle glasina da je prevara razlog raskida sa manekenom

Kada su Katarina Živković i Bane Janković nedavno raskinuli, odmah su se pojavile različite verzije razloga zbog čega je došlo do ljubavnog kraha. Najnovija je ta da je Kaća pronašla novog dečka, ali je ona to odmah demantovala.

Par koji je bio zajedno skoro četiri godine više ne pronalazi razloge zbog kojih bi spasao vezu, a slažu se samo u tome da bi najbolje bilo da ih javnost ostavi na miru.

"Ne mogu još ništa da komentarišem povodom mog i Katarininog razlaza. Mediji pišu svakave gluposti i prave retarde od nas", rekao je Bane.

Katarina, s druge strane, kaže da je sve ovo velika teorija zavere protiv nje i da neko želi da je ocrni. Ne komentarišući natpise o njenom doskorašnjem dečku, odbranila je sebe i zapretila da će se obračunati sa svima koji su loše pričali o njoj.

"Ogromna nepravda mi je učinjena, ali će zato istina uskoro izaći na videlo. Pred bogom sam čista, što ću i da dokažem svima. Napravili su od mene preljubnicu, najgoru, lukavo su to smislili", prokomentarisala je pevačica.

Inače, Bane i Kaća su svoju vezu započeli pre tri i po godine učestvujući zajedno u rijalitiju „Farma”. Već su jednom raskidali, ali sada kažu da je definitivno kraj. Početkom godine pevačica je kupila stan u koji je trebalo da se i useli sa Banetom.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track