(FOTO) Keba i Rada za dlaku izbegli smrt! Vozila potpuno uništena!
Foto: Dragan Kadić

Pevačima nevreme umalo ugrozilo život

(FOTO) Keba i Rada za dlaku izbegli smrt! Vozila potpuno uništena!

Stars -
Samo nekoliko minuta pošto su Kojić i Sarićeva izašli iz svojih automobila, fasada zgrade urušila se na vozila i znatno ih oštetila
1 / 3 Foto: Dragan Kadić

Dragan Kojić Keba i Rada Sarić umalo da stradaju u nevremenu koje je u sredu posle podne pogodilo Beograd i Srbiju. Naime, samo nekoliko minuta pošto su parkirali svoja kola ispred „Grandovog“ studiju na Košutnjaku, zbog snažne oluje na njihove četvorotočkaše sručila se fasada zgrade i potpuno ih uništila. Ekipa Kurira našla se na licu mesta, a pevači su bili šokirani onim što su zatekli.

Keba pozvao MUP... Policija na uviđaju
Keba pozvao MUP... Policija na uviđaju

Šteta 2.000 evraKebi i Radi niko nije javio za nezgodu da se ne bi uznemirili tokom snimanja. Kad je došao do automobila, Kojić je imao šta da vidi. Pozvao je policiju, koja je napravila zapisnik.- Iznervirao sam se kad sam video auto jer sam mnogo žurio da stignem na jedno mesto. Šta da se radi, takve stvari se dešavaju. Odmah sam pozvao policiju da napravi izveštaj zbog osiguranja. Imam dovoljno godina da više ništa ne može toliko da me uplaši. Na kolima se mora promeniti krov, šoferka i hauba, a računam da je šteta oko 2.000 evra. Ne daj bože da je fasada nekome pala na glavu, taj se više ne bi javio. Zvao sam Popovića i objasnio mu šta se desilo - rekao je Keba.Ubrzo posle Kojića stravična slika dočekala je i mladu zvezdu „Granda“, koja je u trenutku prebledela.

Ima osiguranje- Pred kraj snimanja javili su mi da moram da izađem napolje. Krivo mi je, ali bože moj, to je samo auto. Kupila sam ga pre mesec dana polovnog i još nije preveden na mene. Nikoga ne mogu da krivim, sreća pa imam osiguranje - rekla je Rada, koja je bila na ivici suza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track