KEBA SE VRATIO U GRAND: Neću da se tužakam!
Foto: Damir Dervišagić

Povukao tužbu

KEBA SE VRATIO U GRAND: Neću da se tužakam!

Stars -
Tužbu protiv Pinka i uopšte sve tužbe sam povukao zbog svog mira, rekao je pevač

Dragan Kojić Keba je pre godinu dana morao da napusti Grand zbog incidenta sa ekipom Paparaco lova, kada je udario snimatelja i polomio mu kameru, a sada je odlučio da povuče tužbu protiv Televizije Pink, koja je emitovala tu emisiju, i u dogovoru sa Sašom Popovićem se vrati u ovu produkciju!

Tako je folker u četvrtak bio na prvom snimanju Grand šoua posle duže pauze, a izjavio da je tužbu povukao zvog ličnog mira.

Foto Zorana Jevtic
Foto Zorana Jevtic

"Tužbu protiv Pinka i uopšte sve tužbe sam povukao zbog svog mira! Dok sam bio u Australiji pisalo se dosta neistina i to mi je tamo donelo neke finansijske minuse i zar je trebalo zbog toga da tužim sve novine?! Ne želim uopšte da se tužakam. Veoma sam svestan da je moja profesija javna, neka me prate koliko god hoće i neka me pitaju šta god hoće i na sceni i van nje, ali ono najintimnije se mora poštovati. Tako da nemam ja vremena za bilo kakvo tužakanje, neke stvari sam u miru i tišini iskristalisao i doneo takvu odluku", kaže Keba,

"Saša je moj drug, prijatelj i saradnik, nas dvojica smo uvek bili u dobrim odnosima. Za ovih godinu dana, koliko nisam bio u Grandu, družili smo se i posećivali pošto živimo blizu.Toliko zajedničkih lepih trenutaka imamo u životu da nikakvog razloga nije bilo da iko ikoga moli za nešto. Sasvim lepo sarađujemo, on poštuje moju profesiju i mene kao ličnost, kao i ja njega, a sve ono što je bilo, pa bože moj, takav je život... Nije to nešto dugo ni trajalo da nismo zajedno... Što se Granda tiče, spremam uskoro treću kompilaciju “Best off”, kao i jednu novu pesmu koja će izaći na proleće", kaže Keba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track