Kecman: Zvezda u Železniku ima pravi domaći teren

Partizan želi titulu

Kecman: Zvezda u Železniku ima pravi domaći teren

Košarka -
Moramo da držimo dobar nivo igre, čvrtsto i pametno, da ne dajemo protivniku mogućnost za lagane poene i ofanzivne skokove, kaže iskusni košarkaš

Košarkaši Partizana imaju priliku da u petak uveče u Železku, pobedom nad Crvenom zvezdom Beograd osvoje 11 uzastopnu titulu šampiona države. Trener srpskog šampiona Vlada Jovanović, smatra da će meč, koji se od 20 časova zbog zauzetosti dvorane Pionir igra u Železniku, biti težak i neizvestan.

"Ekipe se odlično poznaju i u tom pogledu neće biti iznenađenja. Serija je duga i igranje na svaka dva dana prazni igrače kako fizički tako i psihički. Potrebno je i posle poraza, a pogotovu posle pobede njih oporaviti i fizički i psihički, oporaviti energiju koja je presudna. Biće ovo teška utakmica, drugačija, s obzirom da sada igramo u manjoj sali od Pionira. Biće potreban period da se igrači na nju naviknu. Očekujem od mog tima da bude maksimalno skoncentrisan od prvog do poslednjeg minuta", istakao je šef struke kluba iz Humske Vladimir Jovanović.

Bek ekipe Partizana mt:s Dušan Kecman zna put do titule:

"Očekuje nas jako teška utakmica obzirom da će ekipa Crvene zvezde pokušati da popravi utisak iz prethodnog duela. Igraće se na njihovom domaćem parketu u hali u Železniku, gde su oni trenirali tokom čitave godine, to je njihov pravi domaći teren. Podržaće ih njihovi navijači, a mi moramo da imamo koncentraciju punih četrdeset minuta. Moramo da držimo dobar nivo igre, čvrtsto i pametno, da ne dajemo protivniku mogućnost za lagane poene i ofanzivne skokove, mislim da je tu naša šansa za pobedu. Spremni smo, nepoznanica između dve ekipe nema, mislim da će možda samo neki određeni detalji ili raspoloženje pojedinaca odlučiti tu utakmicu. Nadam se našoj još boljoj igri nego na trećem meču" rekao je Kecman.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track