Kejt ko Ledi Di: Pokazale prinčeve u sličnim haljinama

Kejt ko Ledi Di: Pokazale prinčeve u sličnim haljinama

Pop kultura -
Kejtina plava haljina na bele tačkice neodoljivo je dezenom podsećala na onu koju je davne 1982. godine princeza Dajana

LONDON - Želi da je vole kao Dajanu.Britanska vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton (31), koja je rodila kraljevskog naslednika pre tri dana, prilikom izlaska iz bolnice obukla je skoro istu haljinu kakvu je imala pokojna princeza Dajana kad je iz bolnice prvi put iznela svog prvog sina, a Kejtinog muža Vilijama. Kejt je nosila plavu haljinu sa belim tufnicama, a Dajana skoro identičnu, samo u nijansi koja više vuče na zeleno.Omiljena ličnostBritanska princeza Kejt uživa ogromnu popularnost u svojoj zemlji. Zbog toga je prethodnih nekoliko dana na Ostrvu vladala prava histerija pre nego što je na svet došao treći po redu naslednik krune, koji će se najverovatnije zvati Džordž, Džejms ili Henri. Međutim, vojvotkinja od Kembridža očigledno ne misli da je to dovoljno, pa je odlučila da svoj narod još više privoli za sebe time što će ih u svakom trenutku podsećati na tragično preminulu princezu Dajanu, za koju se zna da je bila najvoljeniji član kraljevske porodice. Nekadašnja supruga princa Čarlsa naime je 1982. godine, kada je na svet donela Vilijema, izašla iz iste bolnice Sent Meri, u kojoj se sada Kejt porodila, noseći smernu široku haljinu nežnih boja na bele tufnice, a skrivajući stomak.Pokazala stomakKejt se sada pojavila u gotovo identičnoj haljini, samo malo drugačije nijanse, a koji nije toliko sakrivao njenu siluetu, pa je i sve Britance podsetila na njihovu omiljenu Dajanu. Ipak, izlazak dve princeze se razlikovao - Kejt je bila staložena i imala je blaženi osmeh, dok je Dajana pre ulaska u automobil briznula u plač.

Pogledajte kako je to izgledalo nekada, a kako sad:

http://www.youtube.com/watch?v=QYZ6CHC5Z3Y
http://www.youtube.com/watch?v=H9EQxTqwZd8

Elizabeta II oduševljenaKraljica Elizabeta II posetila je juče prvi put svog praunuka u palati Kensington, dan nakon što su ga Kejt i Vilijam izveli iz bolnice. Ona je ostala pola sata s budućim naslednikom krune i kaže da je oduševljena dečakom.

Žirinovski: Isisaće krv iz RusijeLider ruskih liberala Vladimir Žirinovski izjavio je da Rusija ne treba da slavi rođenje britanskog princa.- Ta monarhija uništila je našu državu. Zato rođenje još jednog britanskog monarha, koji će nam isisati krv negde sredinom 21. veka, za nas ne može da bude srećan trenutak - rekao je Žirinovski.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track