Kemal Monteno: Pevam i čekam da dobijem bubreg!
Foto: Nemanja Pančić

Drži ga ljubav

Kemal Monteno: Pevam i čekam da dobijem bubreg!

Stars -
Živim normalno i čekam bubreg. Na listi sam za transplantaciju, može biti sutra, prekosutra, za pet meseci, godinu. Ne znam ni ja, rekao je pevač

Kemal Monteno je pre dve godine preživeo infarkt i kaže da je sada odlično i kuca u drvo iako je težak dijabetičar, a već godinama ide na dijalizu.

"Od kad sam pre dve godine pobegao grobaru s lopate, ne uzbuđujem se zbog zdravlja. Šta ću, živ sam čovek, volim i da pojedem i da popijem i da zapalim cigaru, a doktori gledaju i ne veruju", priča Kemal Monteno uoči koncerta 8. marta u Domu sindikata.

"Šta ću?! Živim normalno i čekam bubreg. Na listi sam za transplantaciju, može biti sutra, prekosutra, za pet meseci, godinu. Ne znam ni ja. Dobro se osećam iako idem na dijalizu. Sve normalno pijem, jedem, i slano i slatko. Popijem pet medovača, moja Branka mi izmeri šećer, a on na normali. Kad je duši lepo i telu bude lepo", radosno priča boem dok pije kafu u beogradskom Domu sindikata, gde je baš na 8. mart održao koncert pre 40 godina, a sad je došao da, kako kaže, zaokruži.

Poklanja nam novi album čiji je naziv „Šta je život?“. Drži ga ljubav, kaže. Prema prijateljima, publici, porodici, a najviše prema njegovoj Branki, s kojom je u braku već 44 godine.

"Ja nju volim kao prvog dana, a i ona mene mnogo voli kad donesem pare kući" priča Kemal kroz smeh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track