Kim Kardašijan i Kanije Vest na naslovnici Vog magazina!

Starleta dočekala svojih 5 minuta

Kim Kardašijan i Kanije Vest na naslovnici Vog magazina!

Pop kultura -
Kim se novom naslovnicom pohvalila na svom Instagram profilu ali pored nje, to je uradila i cela porodica Kardašijan

Budući bračni par, Kim Kardašijan i Kanije Vest, ovog meseca zauzeli su naslovnu stranu Vog magazina i privukli veliku pažnju javnosti.

Kim se novom naslovnicom pohvalila na svom Instagram profilu ali pored nje, to je uradila i cela porodica Kardašijan. Oduševljenje povodom toga što je najzad dobila svoje povlašćeno mesto u ovom prestižnom magazinu, Kim nije ni pokušala da sakrije. Pored fotografije starleta je vrlo srećna napisala:

"Sada su svi moji snovi ostvareni !!! O moj Božeeeee, ovo nije moguće??!! Ne mogu da dođem do daha ! Hvala Vogu na ovoj naslovnoj strani !!! ", napisala je ona.Oduševljenje nije mogao da sakrije ni njen partner Kanije, pa se na svom Tviter profilu javno zahvalio magazinu Vog.

Nakon samo nekoliko minuta internet i društvene mreže su se "zapalile" od komentara povodom ovomesečnog izdanja Vog-a. Ljudi ali i drugi poznati časopisi nisu bili tako oduševljeni ovim prizorom.

Neki od komentara na društvenim mrežama bili su: "Kim Kardašijan je na naslovnoj Voga zato što Kanje poznaje Anu Vintur", kao i: "Zašto je Kim Kardašijan na naslovnoj Voga. Ne!".

Međutim, najbolju kritiku na njihovo pojavljivanje dali su glumci Džejms Franko i Set Rogen, koji su na svoj način ismejali ovu naslovnicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track