KITIĆ: Marti plaćam tekstove u naturi!

Otkrio tajnu

KITIĆ: Marti plaćam tekstove u naturi!

Stars -
Moja žena Marta je autor teksta za "Nokaut". To je inače četvrta moja numera u kojoj je ona tekstopisac. Odlično joj to ide, kaže popularni pevač

Kada je Mile Kitić (61) nedavno objavio spot i pesmu "Nokaut" mediji su odmah optužili Kitića "da se kiti tuđim perjem", jer su pesma i spot identični kao grčki hit "Imaš problem".

Ali, Mile se samo slatko smeje i tvrdi da je sve uradio u saglasnosti sa grčkim autorima koji su prezadovoljni srpskom verzijom."Nikada nisam krio da su numeru "Nokaut" napisali Grci i da je pesma hit. Mene niko ništa nije pitao, već su odmah počeli da upiru prstom u mene i da me optužuju kako sam maznuo grčki hit. Tako sam se ni kriv, ni dužan našao na optuženičkoj klupi, a da za to nije bilo razloga. Pre nego sam snimio pesmu dobio sam odobrenje autora. Inače, u Grandu odavno ne može da se objavi obrada inostrane kompozicije bez te papirologije", kaže Mile i objašnjava da mu je supruga Marta skrenula pažnju na ovu numeru.

"Marta i prijateljice iz Ljubljane su čule pesmu, pa su mi predložile da je i ja snimim. Posle prvog slušanja mi se svidela, i odmah sam krenuo u realizaciju posla. Moja žena Marta je autor teksta za "Nokaut". To je inače četvrta moja numera u kojoj je ona tekstopisac. Odlično joj to ide", kaže popularni pevač.

Na pitanje kako je supruzi isplatio honorar, Mile je samo kratko rekao:

"Zna se - u naturi!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track