KLETVA OSTAVLJENOG BOSANCA: Kuću sam na nju potrošio!

Preboleće

KLETVA OSTAVLJENOG BOSANCA: Kuću sam na nju potrošio!

Ludi svet -
Ono što sam plak'o za tobom, mog'o sam mami na njivi pomoć sijat, a i ona tvoja jaranica da Bog da naopako obukla cipele

Postalo je uobičajeno da se na društvenim mrežama objavljuju razni statusi koji naas nasmeju do suza. Tako se Fejsbukom poslednjih dana šeruje poruka jednog Bosanca kojeg je ostavila devojka. U veoma zanimljivom postu iskreno joj je rekao da ju je mnogo voleo i da je plakao, ali da će je sigurno preboleti.

Pročitajte pismo ostavljenog Bosanca: "Baš ti hvala što si me ostavila. Ono baš ti hvala.Znaš li ti koliko sam ja samo tebe volio, al hajd nećemo to uzimati u obzir, uzet ćemo jednu drugu stvar. Znaš li koliko sam kredita potrošio na tebe, pa šalji, pa zovi, pa poruke, pa opet šalji, za te pare mog'o sam coklu u kuće izlit'.

Ono što sam plak'o za tobom, mogo sam mami na njivi pomoć sijat, a i ona tvoja jaranica da Bog da naopako obukla cipele.

Svaki put se vukla za nama i pila kafe i sokove na moj račun, pojela je 2 kg luka, a zamisli tek ćevapa kolko to izađe, još svaki put kupi kiselu "žgaravica me muči". Muči nju mozak.I one žvake svako normalan žvače "sumrak" (Eclipse), a vi hoćete one Arvejs. Još insan što bi ostavio za poslije, kaže "Daj 2, k'o na reklami".

Da Bog da nikad reklame u svom životu ne vidjela više !

I zaboravit ću te, viđaćeš!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track