Klupska energija na Exitu: Gaia eXperimenT Trance Stage i Urban Bug Stage
Foto: PR

Festival u Novom Sadu

Klupska energija na Exitu: Gaia eXperimenT Trance Stage i Urban Bug Stage

Exit 2018 -
I ove godine, poznato mesto iznad Dance Arene Exit festivala biće rezervisano za Urban Bug Stage

Exit festival vas poziva da se pridružite velikoj letnjoj avanturi uz savršenu klupsku energiju predstavljenu kroz dve bine: Gaia eXperimenT Trance Stage i Urban Bug Stage! Rezervisano za ljubitelje stroboskopa, elektronskih bitova i najboljeg noćnog provoda!

Kroz sva četiri festivalska dana, na Gaia eXperiment Trance bini predstaviće se strani i domaći izvođači koji trance scenu godinama neguju organizujući žurke i festivale širom Srbije i susednih zemalja, uz specijalno gostovanje britanskog producenta Chris Hansona aka Touch Tone Live poslednjeg dana festivala.

I ove godine, poznato mesto iznad Dance Arene Exit festivala biće rezervisano za Urban Bug Stage! Za četiri festivalske noći u ekskluzivnim back to back setovima sukobiće se ukupno 82 gladijatora iz Srbije, regiona i Barselone, a samo publika će odlučiti ko će biti pravi pobednik! Ide se do kraja, do fatalitija!

Ulaznice sa popustom do 3. jula!

Zbog velikog interesovanje za Exit avanturu, ulaznice za festivale po povlašćenim cenama biće u prodaji do četvrtka, 3. jula u ponoć. Nakon toga, cena ulaznice za Exit iznosiće 6.990 dinara, a za Exit avanturu (EXIT+ SEA DANCE) 7.990 dinara, dok će dnevne ulaznice biti dostupne po ceni od 2.990 din.

Takođe, do 3. jula u ponoć važiće i specijalni popust za srednjoškolce i studente. Požuri i nabavi ulaznice po aktuelnim promo cenama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track