Knežević: Pajtić je kriv za nezaposlenost u Vojvodini
Foto: Beta

Odgovorio predsedniku DS

Knežević: Pajtić je kriv za nezaposlenost u Vojvodini

Politika -
Prosto ne mogu da verujem u ono što je danas izjavio Bojan Pajtić. Da li je moguće da to izjavljuje čovek koji je 15 godina na vlasti i koji je doveo građane i građanke Vojvodine u ovu ekonomsku situaciju, jer on kreira sve procese i upravlja svim aktivnostima u Vojvodini, kazao je Knežević

BEOGRAD - Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je danas da je lider DS i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić odgovoran što je Vojvodina od lokomotive razvoja Srbije danas "poslednji vagon koji preti da se otkači".

Knežević je, reagujući na današnje izlaganje Bojana Pajtića na sednici Glavnog odbora DS-a, rekao da je u Vojvodini najveća stopa nezaposlenosti, da su plate najniže, BDP zaostaje za ostalim delom Srbije.

On je naglasio da je više od 50 odsto vojvođanskih lokalnih samouprava nerazvijeno ili delimično nerazvijeno, a pare poreskih obveznika se usmeravaju samo tamo gde "postoji lični interes Bojana Pajtića i njegove klike".

"Prosto ne mogu da verujem u ono što je danas izjavio Bojan Pajtić. Da li je moguće da to izjavljuje čovek koji je 15 godina na vlasti i koji je doveo građane i građanke Vojvodine u ovu ekonomsku situaciju, jer on kreira sve procese i upravlja svim aktivnostima u Vojvodini", kazao je Knežević

Knežević kaže da je uveren sam da će građani Vojvodine uskoro dobiti odgovorniju i uspešniju vladu.

Pajtić je danas na sednici GO DS rekao da je pre formiranja evropske Srbije potrebno stvoriti "srpsku Srbiju", koja ce biti poštena i pravedna i po meri svih njenih građana, ocenivši da državu danas vode "diletanti i lažni doktoranti".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track