KO IMA X FACTOR: Večeras kreće najgledaniji muzički šou!

21.15 TV Pink

KO IMA X FACTOR: Večeras kreće najgledaniji muzički šou!

Pop kultura -
Žiri Željko Joksimović, Kristina Kovač, Kiki Lesendrić i Emina Jahović ima veliki izazov pred sobom, jer iz takmičenja mora da izbaci i kandidate čiji su mentori

Večeras počinje najgledaniji muzički šou.X Factor počinje da se emituje od večeras na televiziji Pink, u produkciji MBK, u 21.15, a članovi žirija Kristina Kovač, Željko Joksimović, Kiki Lesendrić i Emina Jahović pokazali su svoje drugo lice, pa su bili poprilično strogi prema kandidatima.

Žiri ima veliki izazov pred sobom, jer iz takmičenja mora da izbaci i kandidate čiji su mentori, pa nema sumnje da im neće biti lako.

Šou je potukao po gledanosti svoje prethodnike "Idol" i "Star academy", a nakon prikazivanja u preko 40 zemalja sveta stigao je i u Srbiju i region. Naime, sem naše zemlje u ovom šou programu učestvovaće i takmičari iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Pobednika očekuje novčana nagrada, biće mu obezbeđena turneja, izdanje za City records i "Sony music", dva video spota, PR podrška TV "Pink", kao i automobil Mini Coooper Coupe i novčana nagrada od Master Carda.

Drugoplasirani dobija novčanu nagradu od Rajfajzen banke, a onaj ko osvoji treće mesto dobija paket Samsungovih uređaja. "Sony music" i "City records" imaće mogućnost da izaberu još takmičara kojima će graditi karijeru.

Ovaj šou osvojio je publiku u četrdeset zemalja sveta, pa nema sumnje da će i u Srbiji i regionu podići prašinu i imati veliku gledanost.

http://www.youtube.com/watch?v=uBNjR3a57GE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track