Ko su zvezde, a ko padalice s Kurirove duplerice!
Foto: Nemanja Pančić

Poznate ličnosti koje su obeležile 2013. godinu

Ko su zvezde, a ko padalice s Kurirove duplerice!

Stars -
Ni ove godine nama ništa nije moglo da promakne. Bili smo prvi u otkrivanju brojnih skandala, novih ljubavi, prevara, raskida, razvoda, uslikali smo vipovce u brojnim situacijama, pa su naši čitaoci bili obavešteni o svemu
1 / 9 Foto: Damir

SPEKTAKL GODINESvetlana Ceca Ražnatović Tesno joj UšćeSvetlana Ceca Ražnatović još jednom je dokazala da suvereno vlada srpskom estradom. Na Vidovdan, 28. juna, Ušće je gorelo! More ljudi slilo se da vide omiljenu zvezdu, a Ceca je zapevala pred 150.000 ljudi. O spektaklu se danima pričalo, ne samo u Srbiji već i izvan granica naše zemlje, jer takav uspeh ne postiže se svakog dana. Mnogi su prokomentarisali da je Ceci i Ušće postalo tesno. Na spektaklu je promovisala i CD „Poziv“. Ceca je zadala domaći zadatak svojim kolegama i pokazala zašto je jedna od najcenjenijih pevačica današnjice.

DEBAKL GODINEJelena KarleušaPoluprazna livada Jelena Karleuša busala se u grudi kako će njeni fanovi preplaviti Ušće tog 15. juna, međutim, doživela je debakl jer je pevala pred samo 10.000 gledalaca. JK i dalje tvrdi da ih je bilo 40.000. Biće da joj s dioptrijom nešto nije u redu jer su čak i organizatori koncerta i njen PR menadžer izjavili da ih nije bilo toliko koliko ona kaže. Te večeri Karleuši ama baš ništa nije išlo od ruke. Koncert je kasnio sat i po jer je otkazala tehnika. LED ekrani nisu radili. Svedoci kažu da je histerisala u bekstejdžu, a potvrđeno je da joj je pred izlazak na scenu ukazana lekarska pomoć i da je primila infuziju.

AFERE GODINEAna i SorajaJedna smuvala Feliksa, druga MihajlovićaU julu je Kurir otkrio da je Soraja smuvala Sinišu Mihajlovića. Njihova veza je bila tajna, ali se od nas ništa ne može sakriti. Imali smo i njihovu SMS prepisku u kojoj bivši selektor tepa nekadašnjoj učesnici „Velikog brata“ i naziva je „čudo moje“, „mačak“ i „srećko“, a ona njega oslovljava sa „dušice“ i „srce moje“. Naravno, Miha je brže-bolje pokušao da demantuje svoju tajnu vezu, razumljivo, pošto je oženjen. Nekoliko meseci kasnije otkrili smo da je Ana Nikolić bila sa Ćazimom Osmanijem, zbog kojeg je dobila batine od njegove devojke Mande Popović. Iako je Nikolićeva pokušala sve to da negira, njene poruke u kojima kaže da se gadi sebi što je spavala s njim potvrđuju da je imala seks s Feliksom.

RAZVOD GODINEVladimir Stojković i Bojana RajićŠutnuo je zbog prevareTokom leta kao bomba je odjeknula vest koju je Kurir prvi objavio - razvode se Vladimir Stojković i Bojana Rajić! Njihov četiri godine dug brak pukao je onog trenutka kad je golman otkrio da ga žena vara. I to godinama. On je istog trenutka spakovao njene stvari, isterao je iz kuće i podneo zahtev za razvod. Brakorazvodna parnica je započeta, prvo saslušanje očekuje ih u februaru.

GRUDI GODINEVesna ZmijanacPobedila za prsaVesna Zmijanac sa svojih 56 godina može komotno da stane na crtu mlađim silikonskim koleginicama i sigurno je da bi ih pobedila. Bar za prsa. U to smo se svi i uverili kad se na jednom snimanju pojavila u providnoj haljini bez brushaltera. Vesni nije smetalo što se njeno poprsje sutradan našlo na svim naslovnim stranama. Navikla je na to jer se pre više od trideset godina, kad su joj grudi bile manje, fotkala gola u mreži. Zmijančeva ih je sada s ponosom prošetala u Jagodini, a tom prilikom je i otkrila da nikad ne nosi brushalter jer je žulja, pa se nelagodno oseća.

NASILNIK GODINEAdil MaksutovićBije i ne pitaAdil Maksutović postao je sramota Srbije! Pevač je nedavno pretukao nevenčanu suprugu Anu, ćerku Džeja Ramadanovskog, koja mu je pre nešto više od dva meseca rodila sina Andrijana. I to je Kurir ekskluzivno objavio. Maksutović je dobio prekršajnu prijavu jer je Ana odlučila da ga ne tereti. Adil sve vreme poriče da je pretukao ženu, iako je ona i u policiji i javno ispričala kako ju je udarao. Ana je od batina zadobila hematome. Od muža je pobegla kod majke i ne planira da mu se vrati. Nije mu uskratila pravo da viđa dete, ali mu batine neće oprostiti. Ni Džej ne želi više da vidi čoveka kog je gledao kao sina i pomogao mu da postane poznat i priznat pevač.

BORAC GODINELjiljana JakšićSalveta majka u 52. godiniLjiljana Jakšić Salveta pokazala je šta je to hrabrost i borba za potomstvo. Ona, iako ima 52 godine, nije odustala od velike želje da postane majka. To joj se ostvarilo 25. novembra, kad je rodila devojčicu, kojoj je dala ime Darija. Ali pozitivno. Salveta iz „Kursadžija“, i pored toga što ju je partner napustio kad je saznao da će mu roditi dete, nije želela da se odrekne potomstva. Ona se bori i nije joj teško što sama odgaja ćerku. A reči podrške stižu joj sa svih strana.

ISPOVEST GODINEMarija ŠerifovićPriznala da voli ženeMarija Šerifović pružila je publici svoj život na dlanu. Ona je u dokumentarcu „Ispovest“, od kojeg su napravljene serija i knjiga, ispričala sve o svojoj privatnosti i karijeri. Iako je obelodanila da je njena majka Verica trpela nasilje od muža Rajka, od kog se razvela, najveći odjek u javnosti imalo je Marijino priznanje da voli žene:- Lezbijka sam! Bila sam s devojkom, i to je divan osećaj. Mogu vam reći da je super imati odnos s nekim čija brada ne bode. Inače, Kurir je prvi objavio da će ona u filmu obelodaniti da je bila sa ženom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track