KO U STARA DOBRA VREMENA: Džej Lo ušla u haljinu od pre 14 godina!
Foto: Ap

Najgledanija haljina svih vremena

KO U STARA DOBRA VREMENA: Džej Lo ušla u haljinu od pre 14 godina!

Pop kultura -
Na nastupu je ipak pokazala manje nego 2000. godine pa je veliki dekolte osigurala špenadlama, a materijal nije providan

Kada se Dženifer Lopez 2000. godine pojavila na dodeli "Gremi" nagrada izmamila je silne uzdahe, a o njenoj toaleti se i danas priča. Naime, čuvena "Versače" haljina koju je tada obukla ušla je u anale, a pevačica je svoj stil promenila na bolje.

Dženifer je po prvi put nastupila u rodnom Bronksu, i za tu priliku je odlučila da obuće kostim kojim je odala počast čuvenoj "Versače" haljini sa šumskim dezenom. Koliko je ova toaleta poznata, govori i činjenica da su je Britanci proglasili petom najlegendarnijom haljinom svih vremena.

Iako se ova haljina ne može nazvati najsrećnijim izborom, razlog njene popularnosti je inovativnost. Naime, iako se danas pevačice opušteno šetaju crvenim tepihom golih grudi, pre 14 godina to i nije bilo tako uobičajeno. Lopezova je tada bila mlada i na početnu karijere, pa ne čudi što je za prvi nastup u starom kraju odlučila da se podseti tih dana i kroz odeću. Ovog puta ona je odlučila da pokaže malo manje kože, pa je veliki dekolte osigurala špenadlama, a materijal nije providan.

Bodi sa dugim rukavima i zlatnim ukrasima lepo je istakao njenu figuru, a dezen je oduševio publiku. Ona se tokom nastupa nekoliko puta presvlačila, ali ova kombinacija je ostala najupečatljivija. Inače, pevačica navodno ima ljubavnih problema. Naime, transseksualka Sofi Visa je izjavila da se ona i pevačicim dečko Kasper stalno dopisuju preko Instagrama, kao i da razmenjuju eksplicitne slike. Dženifer ove tvrdnje nije komentarisala, ali Sofi tvrdi da Kasper i te kako zna da je ona transseksualka i da mu se to dopada.

(žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track