KOBNA ZABUNA: Poginula na prvom sastanku s momkom

Devojčica nastradala bežeći od oca

KOBNA ZABUNA: Poginula na prvom sastanku s momkom

Crna Hronika -
Dragoslav jurio za Marijom (14) i Markom Đ. (17), koji su bili na motoru, jer je mislio da mu je ćerka s dečkom kojeg ne podnosi

POŽAREVAC - Radovala se novoj ljubavi!Marija i Marko su se upoznali to veče kada je ona poginula. Njih dvoje su seli u kafić da popiju piće i ispričaju se. Marija je nedavno bila raskinula vezu i bilo joj je drago što je upoznala Marka, kog je ranije viđala samo u prolazu. Neverovatna je ovo tragedija, poginula je zbog tuđe gluposti!Udarili u zid restoranaOvo su ispričali prijatelji Marije M. (14) iz Velikog Gradišta, koja je u noći između nedelje i ponedeljka poginula kada je motor kojim je upravljao Marko Đ. (17) iz sela Desine proklizao i udario u zid restorana dok ih je Marijin otac Dragoslav (48) jurio u „pežou“!- Dragoslav nije znao da je Marko novi dečko njegove ćerke i da im je to bio prvi sastanak! Mislio je da je otišla s bivšim dečkom, kojeg nije mogao da podnese, i zato je pojurio za njima. Da je znao da to nije bivši, verovatno ne bi ovako reagovao - priča jedan poznanik porodice.Jurio ih 15 kilometaraMarija i Marko bili su nekoliko sati pre tragedije u kafiću. Dragoslav ih je pratio, a kad su izašli iz kafića i seli na Markovu „hondu“, Dragoslav je počeo da viče.- Marija ga je čula i rekla Marku da ne staje. Nije ni sanjala da će otac sesti u svoj auto i krenuti za njima - kaže naš sagovornik.Tada je počela jurnjava. Dragoslav je petnaestak kilometara pratio motor na kojem su bili Marko i Marija.Ne staj, pretući će nas- Marko je rekao da je bolje da stanu i sačekaju Dragoslava. Međutim, ona mu je govorila da ne staje jer će ih njen otac sigurno pretući. Nastavio je da vozi, a onda je zbog velike brzine izgubio kontrolu i snažno udario u zid restorana - kaže izvor Kurira.Mladić i devojka pali su s „honde“, a Dragoslav je pritrčao i počeo da udara Marka umesto da pomogne teško povređenoj ćerki!- Kažu da je bilo strašno! Od batina je Marko zadobilo blaži potres mozga, a Dragoslavu se ubrzo pridružio i sin i njih dvojica su zajedno tukli Marka gde god su stigli! Marija je prevezena u beogradski Urgentni centar, ali je ubrzo preminula - kaže naš sagovornik koji je insistirao da ostane anoniman.

Roditelji su slomljeniPorodica nastradale Marije M. juče nije želela da daje bilo kakve izjave za medije.- Ne možemo ništa da komentarišemo. Roditeljima nije dobro, slomljeni su od bola - rekao je Marijin brat i dodao da će Marija biti sahranjena danas ili sutra.

Mnogo nam je žaoMarkov otac Rade nije želeo da daje izjave za medije, ali je mladićeva baba rekla da im je mnogo žao devojčice.- Iako mislimo da Marko nije kriv, ovo je svejedno velika tragedija jer je jedno dete izgubilo život - rekla je baka, očigledno potresena tragedijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track