Kod Merdara Albanac izboden nožem
Foto: RTS

Tuča

Kod Merdara Albanac izboden nožem

Crna Hronika -
Incident se dogodio nakon sukoba dve grupe Albanaca s Kosova, kada su dva automobila preprečila put autobusu na liniji Priština-Beč

PRIŠTINA - Jedan Albanac povređen je nožem kod prelaza Merdare, a u kuršumlijskoj policiji tvrde da je reč o sukobu dve grupe Albanaca građana koji su došli sa Kosova.

Incident se dogodio sinoć oko 21 čas na prelazu Merdare, ali na teritoriji koju kontroliše MUP Srbije. Prema prištinskoj agenciji Indeksonlajn, dva vozila su preprečila put autobusu s Kosova posle čega je počela svađa, a nešto kasnije i tuča.

Dodaje se da je sukob počeo pošto je jedan čovek legao ispred autobusa i sprečio ga da vozi dalje. Tom prilikom nožem je u grudi uboden Gzim Bici koji je bio u autobusu koji saobraća na liniji Priština-Beč.

Bici je prebačen u Prištinu i nije u životnoj opasnosti. Izvori u kuršumlijskoj policiji navode da je sukob izbio između dve grupe Albanaca s Kosova, a da srpski policajci nisu intervenisali. Isti izvor je naveo da je put autobusu preprečio golf koji je takođe došao s kosovske teritorije i da je posle toga izbio sukob.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track