KOGA LAŽETE: Jelena i Ana, kako vas nije sramota!

KOGA LAŽETE: Jelena i Ana, kako vas nije sramota!

Tenis -
Jankovićeva i Ivanovićeva zbog povreda nisu bile u Fed kup timu, da bi posle svega dva dana volšebno ozdravile pred start turnira u Dohi

Hvala i doviđenja!Najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković zbog povreda nisu nastupile za Fed kup reprezentaciju u meču sa selekcijom Slovačke u Nišu, ali su posle svega dva dana od otkaza selektoru uvršćene u program VTA turnira u Dohi. Legendarna Jelena Genčić u ovom postupku dve teniske heroine vidi njihovu želju da definitivno napuste reprezentaciju, pa se stoga i javnost mora fokusirati na igračice koje ostaju na raspolaganju Dejanu Vranešu.- Jelena i Ana su jasno pokazale da im se ne igra za reprezentaciju, iako su ne tako davno hvalile atmosferu u timu i obećavale da će i dalje nastupati u Fed kupu. One su svoje uradile i doviđenja, više ne treba komentarisati njihove postupke tim povodom - priča Genčić.Otkaz, pa odlazak na turnir u Dohi, samo je jedan u nizu čudnih poteza naših teniserki. Još nije izbledelo sećanje na završnu konferenciju u Pragu, kad su posle poraza u finalu Fed kupa od Češke optužile novinare za stvaranje loše atmosfere oko njihove ekipe.- Okrenimo se devojkama koje su igrale. Usmerimo svoju pažnju na njih i pokažimo strpljenje, jer Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc zaista vrede i zaslužuju to. Videćete kad njih dve steknu samopouzdanje, koje im je falilo protiv Slovakinja. Biće to sasvim druga priča - uverena je Genčićeva.

Jelena Genčić veruje da će druge teniserke biti uspešnije
Jelena Genčić veruje da će druge teniserke biti uspešnije

Armenulić ih braniNekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Radmilo Armenulić izjavio je da veruje u ispravnost odluka naše dve najbolje teniserke da ne nastupe na Fed kupu u Nišu.- Ako su rekle da ne igraju zbog povrede, onda je to sigurno tako. Verujem da nisu htele da se pojave i nastupe za Srbiju rizikujući da predaju meč. U slučaju povreda lakše je predati meč na pojedinačnim nastupima, pa verujem da su njihove odluke ispravne - izjavio je Armenulić.

Nećemo dobiti akademijuNedavno je Iva Majoli, selektorka Fed kup Hrvatske, ushićeno izjavila da Srbija silazi s velike scene svetskog tenisa i da se taj kvalitet seli u njihovu zemlju.- Možda će i nas naterati da ozbiljnije radimo, jer novac postoji, samo je pitanje njegovog pravednog raspoređivanja. Evo, sad vam kažem da mi nikada nećemo napraviti akademiju, a zbog izostanka planskog ulaganja pred mojim očima je ugašeno četvoro talentovanih tenisera - kaže Genčićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track