KOGA LJUBI KRISTINA KOVAČ: Potresni blog posvetila bratu Igora Brakusa!
Foto: Damir Dervišagić

Potresno

KOGA LJUBI KRISTINA KOVAČ: Potresni blog posvetila bratu Igora Brakusa!

Stars -
Pevačica koja nas je rasplakala svojim dirljivim i potresnim pismom otkrila je da je njen partner imao rak limfnih žlezdi

Kristina Kovač je pre nekoliko dana napisala potresni blog o svojoj ljubavi prema dugogodišnjem partneru Danijelu Brakusu koji, kako se iz njenog pisma saznaje, bolovao od raka limfnih žlezdi.

Oni koji su pročitali dirljivo pismo, nisu ostali ravnodušni.

"Da napišem sve to me je navela ljubav, naravno! Nisam očekivala da će mediji sve preneti. To nije pismo, kako ga svi zovu, to je moj blog, napisan za moje prijatelje. Bila sam zatečena kada sam videla da su ga svi objavili, ali mi je drago da su reakcije pozitivne", rekla je Kristina Kovač.

Ljubav s mlađim bratom poznatog radijskog autora i voditelja Igora Brakusa, Kristina je započela u leto 2010. godine. Upoznali su se slučajno pošto su bili u istom društvu. Posle nekoliko izlazaka i razgovora, desila im se "hemija".

"Danijel me je oborio i i dalje me obara s nogu. Recimo da su hrabrost i snaga karaktera, kao i nesebičnost i požrtvovanost, možda najvažnije u nizu njegovih dobrih osobina. Opet, činjenica da Taru voli kao da je njegova, i tako se prema njoj i odnosi... Čovek je prosto čaroban. On je ljubav mog života", rekla je Kristina prošle godine i dodala da bi sa Danijelom volela da ima bebu.

Tara je Kristinina ćerka koju je dobila u braku sa bivšim frontmenom grupe "Plejboj" Igorom Perovićem.

(24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja